Alıntı fotosuper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
büyük makinaların çekimleri için bazı ekipmanlar mevcu ancak bu işi sürekli yapan biri olmadığınz için bu büyük masrafa girilmez.
ancak phılıps ve osram ın daylight (6500) kelvin 280 watt ayarında sanayi duylu tasarruf ampulleri var. bunları bir çoğu zaman stüdyo çekimlerinde sabit ürün çekimlerinde kullanıyoruz.
30-35 tl adedi. çok sayıda alıp homojen ışık sağlayıncaya kadar düzenli şekilde 7-8 m uzaklıkta yerleştirip çekim yapabilirsiniz. en ekonomik şekli bence bu sistem.
denemeler yaparak karambol gölge ve aydınlanmalar gidinceye kadar çekim yapın. zaten firma sahibi yabancı değil .
en düşük ıso yüksek diyafram ve raw çekim sağlam tripot .. uzun pozlama gerektirecek.
kolaylıklar diliyorum..
Tavsiyeleriniz için çok teşekkur ederım ılk deneme cekımlerını gerceklestırdım. metal halide lamba ıkı tane siparişini verdim 400 watt fonu aydınlatmada kullanacagım iki tane 600 wattlık paraflash aldırdım 120cm octobox kullanıyorum ve suanda gayet başarılı ışık alıyorum. Sabit ışıklarımda gelince çok daha güzel olacağına eminim. Buyrun ılk denemelerden bir kaç görüntü