Bende 1000Dden 50Dye geçiş yaptım ve çok iyi bi iş yaptığımı anladım. 1000de kesinlikle görüntü kalitesinde keskinliğinde, netliğinde, renklerinde bi sıkıntı yok 50d görüntü kalitesine artı bişey kattı dersem yalan söylemiş olurum fakat aradaki farkı xxD serisini elinize alınca farkedeceksiniz gövde karika oturuyor ele, ağırlığı tam benim istediğim gibi, 2. tekerlek olayına alışınca olmazsa olmazlarınızdan oluyor, vizörü daha geniş, ekranı daha geniş ve daha kullanışlı. Ama dediğim gibi görüntü kalitesinde genel olarak 1000d den daha fazlasını alırım düşüncesindeysen sırf onun için değiştireceksen bence hiç gerek yok.
Aradaki fiyat farkına, kendi makinamı satıpta 2. el daha önce başına ne geldiğini bilmediğin bi makinayla değişipte kafanda soru işareti olmasına rağmen değişmeye değermi dersen bence değer (:
Bu arada shutter 5000de diye almayı düşünüyorsan bence hayal kırıklığına uğrayabilirsin bende aynı şeyi yaşadımda ordan biliyorum 3000 diye aldım 16000 çıktı ama çokta önemli bişey olmadığını söylüyorlar
Eğer kafana dert olacaksa bi laptop götür bide bağlantı kablosu hemen orda öğren kaç olduğunu