CanonTURK Foruma Hoş Geldiniz.
Toplam 55 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Like Tree17Likes

Konu: Bir tavsiye de Ben rica ediyorum

Konulanmış Görüntüleme

  1. #11
    Canonturk Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Ufuk Işıklar
    Makina:
    Canon EOS 6D, Nikon D70's. Canon AE-1, Canon EOS 1N, Canon EOS 3, Sony Nex C3, Minolta XD7
    Üyelik tarihi
    10.June.2010
    Nereden
    Istanbul
    Mesajlar
    163

    Standart

    Bu problemin "bence" çözümü;
    1-)Fotoğrafa daha uzun vadeli bağlanma ihtimaliniz varsa bütçenizi üst sınıra zorlayın. Yani seçenekleriniz içinde en pahalıya konsantre olun.
    2-) Güvenilir bir satıcıdan veya temizliğine emin olunacak şekilde sıfır yerine mantıklı fiyatlarla ikinci el alın. Bazen ikinci elde çok cazip fiyatlar oluyor. Özellikle orta/üst seviyede. veya en güncelden 2-3 seviye alt modellerde.
    3-) Kesinlikle kit lens almayın. ne kadar cazip görünse de bu lens sizi 4-5 ay sonra sıkacaktır. İyi bir lens alın. Tamron 17-50 fiyatına göre çok iyidir. Makina ilk bebeği ve hatta doğumu çekecekse ayrıca video da olmazsa olmazınızsa düşük diyafram kullanılabileceğiniz yani "hızlı" bir lens alın. 30mm sigma f1:4 pahalı gelebilir büyük ihtimal. O zaman ya 50mm f1.8 MII (170-180TL) veya bir manual lensle (mesela helios) işinizi uygun fiyata (50-90 TL adaptörüyle) görebilir. Hiç olmadı idare eder tamron 17-50'yle de bir şekilde video çekmeye çalışırsınız.










    Konu UfukI tarafından (02.May.2013 Saat 23:39 ) değiştirilmiştir.
    Levent Yaşar and reef like this.

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •