CanonTURK Foruma Hoş Geldiniz.
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 22 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 22 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Like Tree7Likes

Konu: Her zaman bir bilene sormak gerek.

  1. #21
    SinanBerk34
    Guest

    Standart Her zaman bir bilene sormak gerek.

    Aklımda zerre soru işareti bırakmadınız teşekkür ediyorum (: hem dayanıklılık hem de lens konusunda sanırım biraz daha kafa yormadan önce kendimi bir an önce işin içine atmam gerek benim için en iyisi bu olacak yoksa düşünceler sürelikli sağı solu okuyup araştırmalar bana daha fazla kararsızlıktan başka birşey katmayacak... Teşekkür ediyorum hepimize en yakın zamanda makinemle aranızda olacağım inşallah.. Dediğiniz gibi manzara ve portre dedim ama makrolar da cezbediyor önce kendimi anlayana kadar biraz daha kendimi kısıtlamam gerek hayırlısı artık (:











  2. #22
    SlymnYdn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Canonturk Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Süleyman AYDIN
    Makina:
    bir çift göz şimdilik :)
    Üyelik tarihi
    18.January.2012
    Nereden
    Ataşehir / İstanbul
    Yaş
    39
    Mesajlar
    400

    Standart

    Çevrenizde 40D yada 60D yada 550D kullanan varsa eğer rica ederek makineyi 1-2 saat kullanmanı öneririm. Şu an teknoloji çok gelişti ama 3-4 yıl önceki makineler bile bence gayet iyi. 50mm 1.8 sabit diyaframlı ama bu gün kafayı yedirtti bana . Tamron 17-50 ye alıştıktan sonra 50mm kullanmak resmen işkence gibi geldi. Portre vb kullanılabilir ama bir binayı yada geniş bir alanı almak istediğimde direk 50mm olduğu için bu günkü gezide çok zorlandım ve yarım saat geçmişti ki Tamron'u geri taktım. Başlangıç için Tamron öneririm. Gündüz netlemesinde hiç bir sıkıntı yok. Sadece gece odak noktasının bulunduğu alan siyah ise eğer biraz kararsızlık oluyor ki normal bence.

    Ben 7D kullanıyorum ama size 7D önermiyorum. 550D de işinizi görür ve video çekeceğim ayrıca dönen ekranım olsun diyorsanız 60D den vazgeçmeyin bence.










    Makinesiz
    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •