Arkadaşlar elbette Sigma gibi bir firmanın bütün ürünleri kötüdür diye bir şey söylemeye çalışmıyorum. Bu adamlar bütün dünyaya ürün satıyor. Sitelerde, incelemelerde başarılı sonuçlar görmemizde mümkün, üstelik bende seçip aldığım 10-20 yi 2 yıl kullanmış olmama rağmen bunu ifade ediyorum.
Ancak ben biri kendimin, diğer ikisi samimi arkadaşlarımın yaşadığı 3 olayı anlattım. Şimdi birileri çıkıp yok Sigma şöyle iyidir, böyle iyidir dese bu benim fikrimi değiştirmez.
Avukat arkadaşım (belki tanırsınız Pazarbey) Sigma 18-200 ü iade edinceye kadar Özgür foto ile neredeyse akraba olacaktı. Bir lens 3 sefer kalibrasyona giderde hala hatalı fokus yaparmı. Sigmanın kendisi ve servisi istediği kadar ilgili alakalı olsun, ürünler problemli olduktan sonra, kullanıcı verdiği paranın hakkını alamadıktan sonra neye yarar.
Ancak benim gibi ithalatçısına gider aynı üründen 3 nü 5 ni elinize alır test edip, içlerinden en iyisini seçip alırsanız sorun yaşama ihtimaliniz ortadan kalkar. Sigma alacak arkadaşlar buna dikkat etsin.