2750 tl lik bir lens için ille de Bursa ya gitmeli diye bir kural yok. Tamamen tercih meselesidir. Alıcının işi de olabilir, canı da istemeyebilir ve ayrıca kargo firmaları neden var ?? Olay dosya boyutunda ki gönderileri taşımak olsaydı eski zamanların PTT si memlekete zaten yetiyordu. Zaman zaman dünyanın farklı yerlerinden çok büyük boyutlarda ve çok pahalı lensler alıyorum. Kargo da zarar görür endişesi ile ABD ye gidip elden mi alayım ?
Hasar gören bir kargo kolisi her haliyle kendini belli eder. Balon poşetlerle sarılı lens yere düşecek ve o balonlara zarar gelmeden lensin netleme halkası sıkışacak.. Yapmayın arkadaşlar !!!
2750 tl az para mı çok para mı ? Az para diyen arkadaşlara sormak isterim; hiç tanımadığınız bir insan sizden hergün 10 tl istese, siz bu parayı kaç gün verirsiniz. Rakamı büyük yada küçük göstermeye çalışarak olayı başka boyutlara çekmemek gerektiğini düşünüyorum.
Ayhan abiden bende lens aldım. Paketlemesi, ilgisi ve titizliği ile benden tam not almıştır. Herhangi bir şeye ihtiyacım olduğunda ilk arayacağım insanlardan birisidir. Bile bile arızalı lens göndereceğini düşünmüyorum.
Alıcı olarak sizi de çok çok iyi anlıyorum. Bence konuya çok sert girmeden bir şekilde Ayhan abiye ulaşmaya çalışın. 1 hafta süre verin. Olumsuz yanıt alırsanız uygun gördüğünüz şekilde davranırsınız.
Hepimize iyi pazarlar sevgili forumdaşlarım.