Alıntı HaDeS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arslan bey sizin hatanız , kargo görevlisinin yanında açmalıydınız paketi.. Ayhan beyin bilerek arızalı ürün satacağını düşünmüyorum. Sizin maduriyetinizde belli.. Burada bence tek çözüm yolu , daha iyi bir serviste lensi eski haline getirmek ve masrafı bölüşmek. Bende Hatay'a bir lens satmıştım ve sanırım kargo sırasında aynı şekilde netleme halkası sıkışmıştı. Alıcı arayıp durumu bildirdi. Lensi geri gönderdi ve tamir ettirip tekrar gönderdim. Bu bana 175 Tl'ye mal olmuştu.. 175 veya 300 / 500 pek mühim değil. Eğer inanan insanlarsanız kim kimin hakkına geçtiğini düşünüyorsa bence o da üstlenebilir yada dediğim gibi bölüşülebilir..
kargo görevlisinin yanında açsam ne değişecekti hocam?
velevki açtım netleme halkası sıkışık dedim görevliye, ayhan bey zaten yine kabul etmeyecektiki lensteki problemi. kargo görevliside öyle çünkü ürün orjinal kutusunda falan olmadığından sigortalıda gelmiyor. zaten üründeki sorunu görür görmez iletişime geçtim satıcıyla.

tekrarlıyorum lensde bu şekilde sıkışma meydana getirecek bir darbe kargo taşıma sırasında oluşsa, paketten anlaşılırdı. çok sağlam paketlenmişti ürün.
lensdeki ciddi hasar tamirde zaten iyice anlaşıldı...