CanonTURK Foruma Hoş Geldiniz.
Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 50 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Like Tree123Likes

Konu: Karakuzu001 sİnan Çakirli olumsuz!

  1. #1
    acg
    acg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    CanonTURK Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Cem
    Makina:
    canon
    Üyelik tarihi
    16.September.2012
    Nereden
    Ankara, Turkey
    Mesajlar
    833

    Standart Karakuzu001 Sinan Çakırlı olumsuz!

    SİNAN ÇAKIRLI ile olumsuz bir alışverişimiz oldu ve herkesin bilmesi için burada bu konuyu açtım ( KARAKUZU001 )


    Başıma gelen olayları öncelikle eksiksiz anlatayım;

    Sinan beyin sigma 85mm 1.4 ilanını gördüm. Kendisini arkadaşlarıma sordum ve tanıdık olduğunu sıkıntı olmayacağını söylediler. ben de kendisini arayıp lensi rezerve ettirdim 300 lira kapora yatırdım hesabına. Lensi rezerve ettirmeden önce de lenste herhangi bir sorun olup olmadığını defalarca sordum. daha önce tanıdıktan aldığım bir makinada sorun yaşadığımdan dolayı prensip olarak sorduğumu yanlış anlamaması gerektiğini de söyledim. Kendisi hiçbir sıkıntısı yok zaten olsa tanıdığa satmak istemem dedi. Ardından elime para geçince geri kalan kısmı da yatırıp kendisini aradım, lensi göndermesini istedim. Kendisi de kutusunu eksiksiz olarak hazırladığını göndereceğini söyledi gönderdiğinde de haber verdi. Bir sonraki gün gittim ve kargodan lensi aldım.

    Lensin arka kapağının orjinal olmadığını gördüm ve lensin iki parasoleyi olduğunu biliyordum bir parasoley çıktı. Başkası yapmış olsa aynen iade edeceğim lensi tanıdık sıkıntı olmaz diye önemsemedim.

    Kutuyu açtıktan sonra lensi denedim bir sıkıntı farkedemedim sadece AF motoru biraz sesli çalışıyordu elimdeki diğer 2 sigma lense göre. Bir sıkıntısı olduğunu düşünmedim aksine herhalde sigma farklı model lenslere farklı model AF motoru koyuyordur diye düşündüm. Liveviewde netleme yaparken abartılı sesler çıktı ama anlam veremedim. Bir sonraki gün kardeşimi çekip lensi denemek için dışarı çıktık yavru kedileri çekmeye çalışırken lensten tiz bir ses geldi ve odaklanmadı, başta çok şaşırdım sonra düz duvara netlemeye çalışınca netledi sonra tekrar yerdeki objelere netlemeye çalıştım ve netlemedi. Dikey olarak aşağı bakarken netleme yapmıyor lens, lensin en yakın odak mesefesi 85cm focus halkası tam oradayken ve lens yere dönükken inanılmaz tiz bir ses geliyor ve lens otomatik odaklama yapmıyor. Çıkan ses arabanın debriyaj sürtme sesi gibi çok acı bir ses.

    Hemen Lensi bana satan SİNAN ÇAKIRLI ( KARAKUZU001 ) beyi aradım. tam 9 kere aradım 10-15 dakikalık arayla hiçbirine bakmadı. Sonradan 2 saat sonra watsapp a girdiğini farkedince hemen kendisini aradım ve açtı. Lensin sorunundan bahsettim önce yok bu sorun değil yere zaten netlemez dedi. Dedim neden netlemesin ki. Ya çok kullanılan bir lens değil sonuçta, bir takgez değil ki çok kullanılsın dedi. Ben de hep prime lens kullandığımı söyledim. O da eğer bir arıza varsa sıkıntı yok sen biraz araştır ankarada ben de istanbulda araştıracağım dedi tamam dedim ve kapattım. Belki lensin çok küçük bir hatası vardır, bir vida sıkılıp yapılacaktır belki diye düşündüm ve ÖZGÜR FOTO TEKNİK servisini aradım. 4-5 konuşma sonunda sorunu anlattım ve anladılar. Sorunun çözümü için en düşük fiyatı vermelerini istedim. onlar da en düşük, çok şanslıysam 375 liraya bir adet sensörün değiştirilip çözüleceğini fakat kesin olmadığını en azından bir mekanik parça değişeceğini 600 liraları bulabileceklerini ama kesinlikle bu verdikleri fiyatların garanti olmadığını lensi görmeleri gerektiğini söylediler. Ben de hemen SİNAN ÇAKIRLI beye döndüm aradım ama 5-6 arama sonunda ulaşabildim. Kendisi bu sorun önemsiz bir sıkıntı çıkartmaz zaten bence sorun da değil orada netlememesi doğal dedi böyle kullanmamı söyledi. Ben de düğün fotoğrafları çektiğimi düğün sırasında lens bozulursa elimde alternatifi olmadığını, gelin ve damat a kardeşim bir arıza çıktı siz yarın evlenin en iyisi diyemeyeceğimi söyledim kendisi doğru dedi. Ortak arkadaşımız olan Asım ilgilensin benim işim var dedi. Ben de Asım da meşgul ben iade etmek istiyorum dediğimde biraz daha araştıralım belki bir sıkıntısı yoktur dedi. İyi ona sorayım ama sonuçta bir arıza var ve kargosuyla birlikte 400 liradan başlayacağını masrafın, benim sorunsuz bir lens almak istediğimi ve bana sattığı lenste arıza olduğunu söyledim, kendisi merak etme gerekirse tamir ettiririz dur bir de ben araştırayım dedi ve telefonu kapattı. Bu sırada derslerim olduğu için ders aralarında konuştum kendisiyle. Kendisini tekrar aradığımda bir daha ulaşamadım. O gün içinde 20 kez aradım. mesaj attım whatsapptan yazdım. Kendisi gördü ama cevap vermedi. Ben işi vardır bir sıkıntı çıkmıştır heralde dedim ve başka ortak arkadaşımız Sinan Berk ile konuştum kendisi Sinan Çakırlıyı aramış ve konuşmuş sonra bana döndü.İlk aramada anında açmış kendisi telefonu Sinan Çakırlı, bilerek telefonlarımı açmadığını sürekli aradığımı söylemiş, SİNAN ÇAKIRLI ( KARAKUZU001 ) lensi sorunsuz diye satsın biraz daha ucuza ben zararını karşılayayım demiş! Ben insanlara kendim almak istemediğim malı satmam. Eğer bir sıkıntısı varsa söylerim bu yüzden teklifini kesinlikle kabul etmedim. Ardından kendisini yine defalarca aradım ve mesaj attım hiçbirine yanıt alamadım. En sonunda kendisi hakkında CANONTURK sitesinde olumsuz yazı yazacağımı belirttim tekrar cevap alamadım.

    Kendisi telefonlarıma çıkmayarak ayıplı lens sattığını inkar etmemiştir. Bu suçluluğu kabul etmektir. Kendisi bana ayıplı bir mal sattı ve telefonlarıma dahi çıkmadı. Ben belki lensi satamayacağım bu yazıyı okuyan kimse de elimdeki lensi arızalı lensi tamir ettirsem bile almayacak fakat yine de buradan yazıp insanların o kişinin nasıl bir insan olduğu hakkında fikir sahibi olmasını istedim. Bu yaptığı davranış kesinlikle yanına kâr kalmaz. Elbet kendisinin de değer verdiği şeyler vardır, hiç değilse insan kendisinden utanır. Benim kadar titiz olmayan biri eğer lensi alsaydı ve aylar sonra bunu farketseydi belki elinde kalacaktı mağdur olacaktı.

    Kendisine belki cevap hakkı doğduğunu düşünecektir fakat kendisi cevap hakkını 70 kez aramama rağmen telefona çıkmayarak kaybetti. Ben bu olaylar bağladığından beri hasta oldum. Kendisi mutludur inşallah.

    Bütün bunları yazdıktan sonra tam gönderecektim ki kendisi bana watsapp üzerinden mesaj attı.

    Mesajında, bana vakitsizlikten dönemediğini yazmış Canonturkte olumsuz alışveriş konusu açacağımı söylediğim için bu tutumuma üzülmüş, istediğim yere yazabilirmişim.

    "Size vakitsizlikten dönemedim ama bu son mesajını okuduğumda tutumuna üzüdüm istediğin yazıyı istediğin yere yaz, ben verdiğim maldan eminim ben senin gibi öğrenci değişim her dk başımda insanlar var sana önümüzdeki hafta ortasına kadar izin ver araştırayım dedim maşallah sabah akşam arıyorsun. demin aradım açmadın, çözüm üretmeme izinde vermiyorsun. bu arada uğrayacam demişsin buyur uğra derdimi şifaen( aynen böyle yazmış) öğrenirsin. Her neyse seni yarın müsait olduğumda arıyacam. "


    Bana tamamen bu yazıyı yazdı. Meğer çözüm üretmesini engelliyormuşum. Belki aramıştır fakat benim telefonumda herhangi bir cevapsız arama mevcut değil. Kendisini 70 kez aradım ve cevap vermedi. 1dakikasını ayırıp işim var akşam konuşalım demedi. 15 saniye bile yeter bunun için.
    Ki çok merak ediyorum 1400 lirayı ödeyen kendisi olsaydı da bekleyebilir miymiş aramadan? ya da herhangi biri var mıdır telefonla arayıp ulaşamayınca aramaktan vazgeçecek?

    Bugun de beni aramadı. ve mesajlarıma cevap vermedi. 15 saniye arayıp işim çıktı diyebilirdi. Ben 70 kez aradım en azından 1 kere açıp cevap verebilirdi. Eğer Lensin durumunu bilerek satmamış olsaydı en azından telefonlarımı cevaplardı diye düşünüyorum. Kendisi telefonlarımı açmayarak arızalı lens sattığını kabul etmiş oluyor.

    Buraya yazmak zorunda kaldığıma üzülüyorum. Kendisiyle alışverişte yaşadıklarım tamamen bunlardır. Kaliteli bir insanla düzgün bir alışveriş yapacağımı zannederek şu yaşadıklarım da bana ders oldu.











  • #2
    Moderatör

    Status
    Offline
    İsim
    Selçuk Küçükdere
    Makina:
    Canon 5D mk2
    Üyelik tarihi
    18.October.2010
    Nereden
    HATAY-DÖRTYOL
    Yaş
    42
    Mesajlar
    1,631

    Standart

    Bu durumun en kısa zamanda tatlıya bağlanmasını temenni ediyorum.
    Canonturk ailesi içerisinde bu gibi olayların yaşanması bizi gerçekten üzüyor.Ama inanıyorum tatlıya bağlanacak.










    acg likes this.

  • #3
    Mert Gundogdu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Administrator

    Status
    Offline
    İsim
    Mert Gündoğdu
    Makina:
    5D Mark IV
    Üyelik tarihi
    15.July.2009
    Nereden
    İstanbul
    Yaş
    36
    Mesajlar
    8,190

    Standart

    Sinan abiden beklemezdim.. Yine de bir cevap vermesini bekleyelm bakalim


    Sent from my iPhone using Tapatalk










    acg likes this.

    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

  • #4
    CanonTURK Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Erman
    Makina:
    Pentax 645
    Üyelik tarihi
    08.June.2012
    Nereden
    Dalaran
    Mesajlar
    492

    Standart

    Cem ile uzun süredir yüz yüze birçok kez görüştük ve görüşüyoruz, kendisiyle alışverişimiz oldu. Cem'in sattığı lensleri de biliyorum gözü gibi bakar, en ince detayına kadar yazar satarken, kargo sırasında ve satıştan sonra bile lens alıcısıyla ilgilenir.

    Sinan Bey'i tanımam fakat bir sorunun olmasını geçtim eğer alıcının içine sinmediyse bile ürünü geri alması gerekir. Yukarıda diğer üyelerin örnekleri var, 2 ay sonra ürünü geri alan üyelerimiz var.

    Hatayı kabul etmek büyük insanların yapacağı davranış, erdemdir.










    Konu Ermann tarafından (04.October.2013 Saat 14:01 ) değiştirilmiştir.
    cankar_34 and acg like this.

  • #5
    mathematiche - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Canonturk Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Mustafa ÖZKAYA
    Makina:
    Nikon D7000-Canon 6D
    Üyelik tarihi
    15.January.2012
    Nereden
    istanbul
    Yaş
    39
    Mesajlar
    495

    Standart

    Cem arkadasimizla alisverisimiz oldu.cok kibar cok iyi niyetli bir arkasimiz. Tanidigima memnun oldugum birisi. Cok gecmis olsun. Eger geri almazsa urunu maalesef ticaret ahlakina sigmaz. 10larca urun sattim ve cok sukur sikinti yasamadim. En ufak bir sorunu olsa soylerim ki orda arkadasin soyledigi urunu sorunsuz diye satsin kismina takildim oyle birinden bedava urun olsa almam. Direk ve net olarak bu cumle sonrasinda anladigin cok rahat ve vicdan sizlamasi olmadan sorunlu urunu sorunsuz diye satacak birisi izlenimi verdi. Dolayisi ile cem kardesim kesinlikle haklidie. InsAllah kisa surede sorun cozulur.










    acg likes this.
    Canon 6D
    Canon EF 85mm f/1.8

    Nikon D7000
    Nikon AF-S 18-55mm f/3.5-5.6 VR
    Nikon AF Nikkor 50mm f/1.8D

  • #6
    uranyum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Canonturk Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Can Doğan
    Makina:
    Canon Eos 1100D & 6D
    Üyelik tarihi
    07.October.2011
    Nereden
    Ankara
    Mesajlar
    1,410

    Standart

    cem i uzun zamandır tanıyorum lens alır satar ekipmanına gözü gibi bakar hiç gözüm arkada kalmadan tüm ekipmanımı verebilirim. Bir lensin böyle bir hatasını da ancak cem gibi titiz bakan biri bulabilirdi zaten ki bulmuş başka biri alsa yıllarca kullanıp farkına varmayabilir

    sinan bey i tanımam etmem ama bu yaptığı hatayı telaf etmesi gerekir ayıplı lens satmak ayıp geri dönüş yapmamak daha büyük ayıp umarım tatlıya bağlanır durum










    acg likes this.

    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

  • #7
    mfurkan0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    CanonTURK Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Furkan Karaman
    Makina:
    Canon Eos 650D
    Üyelik tarihi
    10.May.2013
    Nereden
    Bursa
    Yaş
    30
    Mesajlar
    111

    Standart

    Geçmiş olsun cidden. Tek temennimiz satıcının lensi geri alarak en azından tüm olanları unutturmak için bir adım atmış olur.










    acg likes this.

  • #8
    MuratDalfidan
    Guest

    Standart

    Üzüldüm Cem kardeşim, umarım bu sorun çözülür en kısa zamanda.










    acg likes this.

  • #9
    theyapici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    CanonTURK Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    kenan yapıcı
    Makina:
    5DMarkIII
    Üyelik tarihi
    12.March.2012
    Nereden
    İstanbul-Bahçelievler
    Yaş
    43
    Mesajlar
    1,651

    Standart

    Geçmiş olsun Umarım sulh içinde tatlıya bağlanır










    acg likes this.
    CAN EMANET KUL MİSAFİR...

  • #10
    daestra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Canonturk Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Ahmet Gürsoy
    Makina:
    Canon 5d mark 2
    Üyelik tarihi
    12.October.2011
    Nereden
    istanbul
    Yaş
    33
    Mesajlar
    583

    Standart

    Cemle hem baya alışverişimiz oldu hem de sevdiğim bir arkadaşımdır, gayet kibar ve sıkıntısız bir dolu alışverişimiz oldu. Konuya bakıyorum da burada bile 3 gündür duruyor bir cevap yok ve bu yazı hemen buraya yazılmadı cem baya da bir bekledi biliyorum. Bize göre kaç yaş büyük ve iş güç sahibi birinin 3 kuruş için bu duruma düşmesi cidden insanı üzüyor. Cem'e buradan da tekrar geçmiş olsun diliyorum. İnşallah en kısa zamanda konu tatlıya bağlanır. Ama fotoğraf ekipmanı konusunda cidden artık sürekli alınıp satılan şeylerde arızalar çıkmaya ve arızalı ürünü arızasını söylemeden satma çabasına tanık oluyoruz lütfen biraz saygı.










    acg likes this.
    Satılık zeiss 85 1.4 ve canon 50 2.5 macro

  • #11
    Ziplayanpirasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    CanonTURK Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Emirhan AKINCI
    Makina:
    Hep Diyaframı 2 ve altında şeyler var
    Üyelik tarihi
    24.March.2012
    Nereden
    İstanbul
    Mesajlar
    1,755

    Standart

    ortadaki sorunun en kısa sürede çözümlenmesini temenni ediyorum.

    umarım cem ve sinan bey karşılıklı konuşup bir orta yol bulup işleri hale yola koyarlar.










    acg likes this.
    Portfolio :
    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

  • #12
    HaDeS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Canonturk Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Mustafa Çetinkaya
    Makina:
    550d
    Üyelik tarihi
    15.October.2011
    Nereden
    istanbul
    Mesajlar
    1,011

    Standart

    Neredeyse 5. gün olacak ve hala bir çözüm yolu bulunamamış.. Cem ne yapmayı planlıyorsun ?










    acg likes this.
    Madem Ki Unuttunuz Kür Şad Adlı Çeriyi.. Hatırlatırız O Yağmur Kokan Geceyi..

  • #13
    CanonTURK Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Cihangir TATAR
    Makina:
    Canon 550D
    Üyelik tarihi
    18.December.2012
    Nereden
    Konya
    Mesajlar
    919

    Standart

    Konuyu görünce yazma gereği hissettim çünkü Cem dürüst, güvenilir, ilgili bir satıcı ve kardeşimizdir
    Umarım sorunun biran önce çözülür Cem, geçmiş olsun










    acg likes this.

  • #14
    ahmetergul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    CanonTURK Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    ahmet ergül
    Makina:
    D. HEPSİ
    Üyelik tarihi
    13.March.2012
    Nereden
    izmir
    Mesajlar
    443

    Standart

    Cem gercekten durust bir kardesimizdir, bu basligi acarken bile uzun uzun dusunmustur son ana kadar beklemistir. Alis verislerde zaman zaman benzer seyler yanlis anlamalar olabiliyor satici lensdeki problemi fark etmemis de olabilir, cozulemiyecek bir sorun degil ama cem den kaynakli oldugunu sanmiyorum, konunun en kisa surede cozume kavusmasini dilerim

    #mobil cihazdan gönderildi#










    acg likes this.
    CANON 6D, CANON 270EX II, CANON 50MM F1.8

  • #15
    evrendemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Canonturk Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    evren demir
    Makina:
    Lupitel 2
    Üyelik tarihi
    31.January.2012
    Nereden
    Karşıyaka
    Mesajlar
    552

    Standart

    Satıcı arkadaşın hala bir cevap bile yazmaması ilginç.










    acg likes this.
    Lupitel 2

  • #16
    karakuzu001 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    CanonTURK Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    sinan çakırlı
    Makina:
    ...
    Üyelik tarihi
    29.February.2012
    Nereden
    İstanbul
    Mesajlar
    459

    Standart

    Alıntı evrendemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Satıcı arkadaşın hala bir cevap bile yazmaması ilginç.

    Selamlar

    Bayram öncesi aşırı iş yoğunluğundan ötürü bu başlığı daha şu an görüyorum.

    Cem kardeşimizle alışverişi yaptığımın ertesi günü beni aradı. konuyu konuştuk. Benim arızadan gerçekten haberim yoktu. her ne ise ben ceme birkaç gün vakit ver şu arızayı araştıralım neresi tamir ediyor bakalım çözüm bulalım dedim (cumartesi günü). o arada birkaç yeri sordum araştırdım. Pazartesi sabah cem beni aradı. 8buçukta konuştuk. Lensi iade al dedi ama ben lensi yollarken bozuk olmadığını. iade alma şansımın olmadığını. ama tamir için bi çözüm ile döneceğimi söyledim. o şekilde kapattık. saat 9buçuk gibi ben müşteri ile ilgilenirken 3 kere aramış bakamamışım. telefona baktığımda cemden olduğunu gördüm ve kızdım biraz. işi gücü olan adam 3 kere aranır mı diye. geri dönmedim. akşama kadar 20-30 kere aranmış...

    neyse olayı çok uzatmadan sadede geliyorum. Cem kardeşimizle orta yolu bulmaya çalıştım. Bu kadar halini görünce vicdanım da rahat etmedi. Hasarın kesin olarak kimden kaynaklandığını bilemediğim için tamir masrafının yarısını karşılamaya karar verdim. kendisi ile de görüştüm. mesele bu şekilde kapanmış oldu.











  • #17
    kafsadfotograf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Canonturk Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    ibrahim çam
    Makina:
    Mark3
    Üyelik tarihi
    15.August.2011
    Nereden
    Karaman, Turkey
    Yaş
    41
    Mesajlar
    1,145

    Standart

    çok saçma bir yorumdu üzerime düşmeyerek yanıtlıyorum ama gerçekten çok saçma oldu.ben kargoyu paketledimde adam filtreler kırık geldi dedi,gitti yani anlayacağın buradaki abilerden şahit olanlar var.sonuçta ortada arkadaşın mağduriyeti var,tek şanssızlığı kargoda denememiş olması belkide.o da size güvenerekten denememiştir emin olun.hepimiz aynısını yapıyoruz forum arasında yapılan alışverişlerden.










    cankar_34 and acg like this.
    facebook / Kara
    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
    man Düğün Hikayesi

  • #18
    fatihaydemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    CanonTURK Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Fatih Aydemir
    Makina:
    5D M III
    Üyelik tarihi
    15.October.2012
    Nereden
    İSTANBUL
    Mesajlar
    1,134

    Standart

    Sinan bey olaya sadece dışarıdan bakan biri olarak yorum yapıyorum. Cümlelerim umarım doğru anlaşılır,sizin bahaneleriniz biraz ucuzca... Herhangi bir alışverişte paketleme ve kargo işlemi kesinlikle size kalan bir durum, isterseniz yumurta poşetine sarın gönderin isterseniz çelik kasalara koyun. Henüz benim elime ulaşmadan bozulan bir lens ise bile kim kabul etmek ister ? Aynı şey sizin için geçerli olsa SİZDE 'ŞİFA'EN' ne yapardınız çok merak ediyorum doğrusu. Nikon a geçmeden önce aynı lensi ben sizden almayı düşünüyordum şükürler olsun ki ucuz yırtmışım. Karşıda ki kim olursa olsun sizin yaptığınız ne eskik söylemek, ne de söylememek DÜPEDÜZ KAZIKLAMAK. Bu forumda utanarak,ar ederek yazdığım başlıklardan biri bu oldu gerçekten yazık çok yazık.











  • #19
    Canonturk Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Ogün Demir
    Makina:
    Canon Eos 6D
    Üyelik tarihi
    25.July.2009
    Nereden
    İstanbul
    Yaş
    40
    Mesajlar
    247

    Standart

    Bu kadar halini gorunce icim elvermedi paranin yarisini veriyorum demek ben %100 hakliyim acidim yarisini veriyorum demek olmuş,ayiptir..










    cankar_34, ahmetergul, acg and 1 others like this.

  • #20
    Ytczm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Canonturk Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Aytaç ÜZÜM
    Makina:
    Sony
    Üyelik tarihi
    14.February.2010
    Nereden
    İstanbul
    Mesajlar
    1,571

    Standart

    Hukuki olarak da satıcının, malı sahibine sağlam,eksiksiz,ayıpsız ulaştırma yükümlülüğü vardır. Yolda veya kargoda olmuş ise dahi sorumlusu satıcıdır.

    Siz de bendeyken böyle olmadı diyorsunuz. Doğrusunu Allah bilir. Herkesin vicdanına kalmış gerisi..










    cankar_34, acg and fatihaydemir like this.

    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

  • Bu Konu için Etiketler

    Yetkileriniz

    • Konu Acma Yetkiniz Yok
    • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
    • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
    • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
    •