Hiç sormadım ama bu başlık altında Mark III kullanarak çektiğimiz fotoğrafları paylaşabiliyormuyuz?
C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler
Canon Eos 60D ile yaptığım çekimlerde daima bir keskinlik sorunu hissettim. Bir çok kaynaktan edindiğim tüyoları tek tek not alıp uygulamaya çalıştım. İyi sonuçlar elde etmiyordum değil ancak yine de içime yatmayan bir kısmı vardı. Bu sıkıntının 1.6 çarpan fark sayesinde bayağı bir düzeleceğini düşünüyorum. Mesleğim ve akademik çalışmalarım gereği araştırma konusunda vaktimi fazla cömert harcadığımı düşünüyorum ve kendime soruyorum acaba bu konudaki kaynak taramak ve teorik bilgi edinmeye harcadığım o kadar geniş vakti pratiğe ve çekime harcasaydım şimdi durum daha farklı olur muydu? Şimdi de vaktimi 5D Mark III'ü mü beklemeye harcıyorum. Umarım Salı günü elimde olacak.
Canon 5D Mark iii
Canon TS-E 17mm f/4L USM
Sigma 24-105mm f/4 DG OS HSM ART
Canon EF 85mm f/1.2L II USM
Canon EF 100mm f/2.8L Macro IS USM
Canon EF 70-200mm f/2.8L IS ii usm
Portekiz moda çekimlerimden bir kare 5D Mark iii - 70-200 F/2.8 L is ii USM Exif: 1/250 f/2.8 200mm iso:100
![]()
Canon 5D Mark iii
Canon TS-E 17mm f/4L USM
Sigma 24-105mm f/4 DG OS HSM ART
Canon EF 85mm f/1.2L II USM
Canon EF 100mm f/2.8L Macro IS USM
Canon EF 70-200mm f/2.8L IS ii usm
Merhabalar. Alp Bey öncelikle iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Değerli arkadaşlar 5D Mark III'de çoklu çekim modunu kullanırken her fotoğraf için farklı diyafram/enstantane/iso değerleri verme şansımız var mı? Özellikle gece çekimlerinde örneğin 1/1'',1'',10'',20'' ve bunun gibi değerlerde çekim yapıp daha sonra bu fotoğrafları makine üzerinde birleştirme şansı tanıyor mu? Eğer böyle bir imkan var ise dri tekniği diye bilinen gece daha net fotoğraflar elde etme imkanını bize body üzerinde uygulama şansı vermektedir ki;bu da büyük bir artı kazandırır gibi düşünüyorum. Diyeceksiniz ki neden düşünüyorsun,soracağına uygulamaya geçsene,maalesef henüz body elime geçmedi bekliyorum hala büyük bir sabırsızlıkla ve elimde 24-105'im ile. Bazen merceği alıyorum acaba biraz hevesimi alırmıyım diye ancak body olmadan maalesef bir tatmin durumu söz konusu değil![]()
Mark iii kullaniyorum manuelde modda al serviyoda netlerken alistigim dit dit sesi cikmiyor neden bilen varmi![]()
All servo modda ses çıkmaz
Refik KIZILTEPE
98 Canan YASARGurp olarak toplanilmasi guzel olmus
mark ııı GPS adaptörü fiyatı nedir acaba.
Resmi sitesinde 390$ Türkiyede görmedim ama 800-900$dan aşağı olacağını düşünmüyorum.
Canon U.S.A. : Consumer & Home Office : GPS Receiver GP-E2
Bana bir sade nescafe, sert olsun...
770TL geçen ay aldim
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Murat Emre'nin mesajından sonra bakayım dedim. Sirkecide bir dükkanda 1000 liraymış nette buldum ama o esnafta çok ağzı yanan arkadaşımız oldu ben dahil hiç bulaşmamak lazım. Bunun dışında bu linki buldum.
CANON GPS ALICI GP-E2 GPE2 5D mark III 7D 60D - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 143050484
Bana bir sade nescafe, sert olsun...
5dmark 3 için Wireless olayını Transmitter olmadan çözebilirmiyiz? Wifilı sd kartlardan birtürlü bulamadım... Yada orjinal Transmitter yerine daha uygun fiyatlı bir seçenek varmı? Çektiğim an telefonuma göndermek istiyorum LiveView olmasada olur.