Alıntı sadgastor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
600D'den 7D'ye geçmeniz için ISO performansı yeterli motivasyon sağlayacağını sanmam, zira ben 550D'den geçtiğimde hiçbir getirisi olmadığını hissetmiştim (zaten aynı sensörü kullandıkları için öyle bir beklentim de yoktu). Kaldı ki analogla başlamış biri olarak (bunu da sıkça belirtiyorum niyetim böböürlenmek değil, sadece analogun kısıtlamaları düşünüldüğünde kendi beklentilerimin işe dijitallle başlayanlara göre çok farklı olduğunu görmemle alakalı bir durum) gren ve noise çok da rahatsız olduğum etmenler değil.

Açıkçası bana göre 7D'nin en büyük artısı vizörünün hatırı sayılacak kadar daha büyük olması ve AF performansıydı. 7D yine de çok güzel bir alet, açıkçası elimdekini satmak için fiyatını daha da kırmaktansa ikjinci gövde olarak tutmayı tercih edeceğim bu gidişle. Haftaya da vaktim olursa aynı konuyu aynı lens ile farklı ISOlarda fotoğraflayıp 6D ve 7D karşılaştırması hazırlayabilirim.
Sevinirim Üstad.

Derdim iş ile alakalı çekimler değil Onda mekan çekimi yapıyorum mobilyacıyım.Dert evde. misal evde kızımın fotoğraflarını çekiyorum enst. En az 1/150 olacak f min. 2,8 bu sefer ıso dayanıyor 3200lere gürültü çoğalıyor. Bu sebeple araştırıyorum 7D tatmin eder mi diye. ama çok olumlu değil sanıyorum 7D Mark IIyi bekleriz yapacak bişey yok