Bu fotoğraflar öyle cok zor kareler değiller dostum. Ama sorunuz hata içeriyor. bu soru tek ya da benzer nitelikte bir iki kare için sorulabilir? Ben ya da bir başkası şimdi sizin bu sorunuzu nasıl yanıtlasın? Fotoğraflarda numara dahi yok.
-Portrait professional ile yuzlerde temizleme var ama bunu kullanmadan da photoshop ta bunu başaran işi bilen dostlar yada kimseler var
-bazı fotolarda tobacco filter var
-ama herseyden önemlisi bu karelrde layer masking mantıgı ve süreci var. gerekli kısımlara gerekli mudahaleyi maskeleyrek vermişler.
-Color fx pek kullanılmamış görünüyor ama olabilir de. kimse yoktur diyemez net bir şekilde
-Doğru pozlanmışlar zira ya flaş ya da daha buyuk olasılıkla reflektör kullanılmış. Bunlarla ışığa yön verilmiş.
Dediğim gibi uygun model ve ortamda çekilmeyecek kareler ya da çok ultra ps tekniklerinin yer aldıgını hissetmiyorum ben. Bu arada sunu da belirteyim ki, ne fotoğraflar ne hallerden ne hale getirilebiliyor (tabi noise da bunun bedeli) yani illa şahane bir ışıklandırma var demek de zor.


13Likes
LinkBack URL
About LinkBacks






Alıntı ile Cevapla