CanonTURK Foruma Hoş Geldiniz.
Toplam 28 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

  1. #1
    CanonTURK Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Ugur Ugur
    Makina:
    canon
    Üyelik tarihi
    26.January.2014
    Nereden
    türkiye
    Yaş
    35
    Mesajlar
    471

    Standart Frequency Separation ile Detay Kaybı Olmadan, Prof. Yüz Yumşatma (Videolu Anl...

    Alıntı punx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    istediğiniz sonucu alabilmeniz için histogram okumayı bilmeniz lazım bu action la olacak iş değil. arkadaş düşük bilgiyle yüksek özgüven yapıyor yazık
    frekans ayırma keskinlik içinde kullanılır, yumuşatma içinde buna action yaptı he şimdi böyle diye video çekmek ayıp
    gerçekten öğrenmek isteyene kaynak gösteririm
    Yüksek ego ve yüksek karakter sahibi(!) güzel insan, sakin ol. Kimse seni, bizim ulaşamadığımız yüksek konumundan aşağı indirmeye çalışmıyor. Burası bir bilgi paylaşım forumu, senin egonu tatmin etme yerin değil. Klavye başında aslan kesilmene gerek yok. Bir düşüncen, ya da, olur ya "katkın" olucaksa buyur ekle. Ama klavye bordo bereliği yapma.

    Eleştirin olucaksa da ekle. Fakat söylediklerinin eleştiri olarak alabilmem için, söylediklerinin "doğru" olması gerekir. Videonun tamamını izlemediğin gibi, zahmet edip bunları okursan, en azından egonu pekiştirmiş olup, farlı bi amaca da hizmet etmiş oluruz.

    Senin, adına modern eleştiri(!) dediğin üstün üslubuna(!) cevapların şunlar:

    1- Videoyu baştan sona izlemeni öneririrm. Söylediklerinin tamamının desteksiz olucağını görüceksin. Zahmet etmek istemezsen, ben sana yine de cevap verme gayretinde bulunucam.

    2- "-Histogram okumayı bilmeniz lazım" Evet bilmek lazım? Yani? Buna bu videonun neresinde bi itiraz gördün?

    3- "Bu action ile olacak iş değil" Evet değil? Eğer izlesiyseniz, action bu işi bizim admıza yapmıyor diyorum, sadece başta yapmamız gereken bi kaç adımı atlıyor, yine işlemi biz gerçekleştiriyoruz diyorum. Action değil, yöntemin mantığı hakkında bilgi verdiğimi söylüyorum (!) Söylediklerinize ters hiç bir durum yok, sanırım. Kaldı ki, action yaptığını 2 adımı, kendim de gösterebilirim fakat hem video uzunluğu hem işlemin daha karmaşık gözükmemesi için vazgeçtim. Sizin gözünüzde, Bunu tercih edebilme şansım olmaması beni üzdü (!)

    4- "-Frekans ayırma keskinlik için de kullanılır, yumşatma için de" Evet kullanılır? Keskinlik için, yumşatma için, doku olmayan yere sadece doku kopyalamak için, renk kopyalamak için... Frekans ayırma sadece yumşatma için kullanılır diye bir cümle mi var? Kaldı ki, bu portre fotoğrafları için ilk adım adım diyorum. Bu bir başlangıç adımı diyorum. Yani devamı var fakat video kısıtlı anlamında, anlarsanız (!)

    5- "İsteyene kaynak gösterebilirim" Evet, harikasın. Link kopyala yapıştır senin için yorucu olsa gerek. CanonTurk facebook gruplarında bu işlemin kaynağını da gösteriyorum. Kaldı ki videonun hiçbiyerinde ben buldum veya ben yaptım gibi cümleler kullanmıyorum. Ayrıca yöntemin adını belirterek yazıyorum ki bu yöntem hakkında bilgi sahibi olmak isteyenlere, en azından bir de türkçe kaynak olsun diye(!) Sadece öğrendiklerimi aktardığımı, bir önceki videoda da "büyük harflerle yazdım". Sizin gibi yüce gönüllü arkadaşlar için(!)










    Konu uursezer tarafından (11.December.2014 Saat 09:21 ) değiştirilmiştir.

Bu Konu için Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •