Merhaba Arkadaþlar öncelikle firmamýz hakkýndaki ilginiz için hepinize teþekkür ediyorum. Kiþisel olarak forum sitelerinde bulunmak ve paylaþým yapmak konusunda biraz özürlü olduðum için bugüne kadar sizlerle tanýþma fýrsatým olmadý, umarým fotopazar.com sitesi benim de forum kültürü edinmeme vesile olur. Fotopazar.com'un Canon Türk sitesindeki temsilcisi benim arkadaþlar. sitemizle ilgili tüm sorularýnýzý ve görüþlerinizi benimle paylaþabilirsiniz. Sizlere ekipman temin etmek ve seçim yapmak konusunda objektif olarak yardým etmeye çalýþacaðým. GSM: 0532 652 92 91 TEL:0 (326) 614 2300

Ticari adý Vemis Biliþim Teknolojileri ve Görüntüleme Sistemleri Ltd. Þti olan firmamýz yýllardýr bu sektörde hizmet veren ve bölgede tanýnan bir kurumdur.
Bugün maðazamýz Savaþ Mahallesi Ulucami Caddesi No: 20/A Ýskenderun / HATAY adresinde yar alýyor Ýskenderun'u bilenler ve adres sorarak gelecek olanlar için açýk adresi þöyle; "Hasan Baba Restorant karþýsý" diye sorulabilir.

Ýnternet satýþ maðazamýz ise Fotoðraf Makinesi ve Video Kamera Online Alýþveriþ Sitesi | fotopazar.com | "Binlerce Marka Güvenilir Teknoloji" dur. Uzun bir mutfak aþamsýndan sonra sitemiz satýþ yapmaya henüz baþlamýþtýr. Fotopazar.com, anlattýðým üzere sadece nette var olan bir organizasyon deðil ayný zamanda bir fiziksel maðazadýr. Bu maðazanýn açýlýþ amacý kar etmekten ziyade fotoðraf sektöründe bulunuyor olmaktýr zira firma sahibi Veli Çiftçi kar etmekte olduðu bir sektörü kendi isteðiyle býrakýp fotoðraf piyasasýna girmiþ, fotoðraf aþýðý bir aðabeyimizdir. Ayný zamanda Doðu akdeniz bölgesinde bu iþi yapmak istemesiyle; sadece Ýstanbul'da bulunulacaðýna inanýlan hizmetlerin kendi memleketinde de olabileceðini kanýtlamýþ ve Ýskenderun'da bir fotoðraf derneði kurulmasý konusunda ilk kývýlcýmlarý çakan insanlardan biri olmuþtur. Ýþte bu özelliði ile FOTOPAZAR fotoðrafý seven, bu iþi tutkuyla yapan, merak eden, hatýralarýný canlý tutmak isteyen, içindeki sanatçýnýn söyleyemediklerini görsele döken, fotoðraf çekerek hayatýný kazanmak isteyen herkese ekipman saðlamak ve ekipman seçimi konusunda yol gösterebilmek için çalýþan bir firmadýr.
Sitede aksesuarlar ve hediye edilen mallar da dahil tüm ürünler Faturalý ve Türkiye garantilidr.
Sitemizde Canlý destek imkanýyla 09.00-24.00 saatleri arasýnda her türlü sorununzu çözmek için bekleyen bir ekip bulunmaktadýr.
Ürünler günün þartlarýyla olabilecek en kýsa sürede elinize ulaþacaktýr.
Kapýda ödeme seçeneði vardýr.
Bilinen birçok kredi kartýna taksit imkaný sunar.