Arkadaşlar;
Fotoğraflarıma koycam iki imza yaptım ama hangisini kullanıcağıma karar veremedim.Forumda'da imzaları paylaşıp belirlemek istedim şimdiden herkese teşekkürler..
http://g1204.hizliresim.com/w/t/4wrcx.jpg
Yazdırılabilir Görünüm
Arkadaşlar;
Fotoğraflarıma koycam iki imza yaptım ama hangisini kullanıcağıma karar veremedim.Forumda'da imzaları paylaşıp belirlemek istedim şimdiden herkese teşekkürler..
http://g1204.hizliresim.com/w/t/4wrcx.jpg
Güzel bir kartal figürü üzerine Tutku yazmayı denedinmi belki daha güzel birşey çıkar ama ikisic arasında dersen iki birazdaha öne çıkar.
1. imza daha estetik ve sâde şahsen ben bunu tercih ederdim çünkü ortalıkta ismin sonuna eklenen photography artık baydı. En son ' Abuzittin Kıllıbacak Photography' i gördükten sonra karşıma çıktığında yol değiştiriyorum :))
2. imzadaki "Photography" yazısında kullandığınız yazı fontu daha güzel ama imzaya genel olarak bakıldığında biraz kaba olmuş gibi... ama ilk imza daha derli toplu, göze hitap eden, daha estetik duruyor. 1.imzadaki formatı bir de 2.imzadaki yazı fontuyla deneyebilirsin.
bu arada imzaların tasarımını PS'te mi yaptın
mavi mi yoksa öylesine bir renk olarak mı mavi yaptınız ? mavi renk bazı fotoğraflarda güzel görünmüş olabilir ama şuanda benim gözümü aşırı yordu açıkcası , imza genelde siyah olur veya fotoğrafa göre renk alır ama asla göz yorucu aşırı yer kaplayıcı birşey olmamalı :)
kesinlikle birincisi
İkinci imza biraz karışık geldi. Gözümü yordu. Birincisi daha iyi...
bence kesinlikle ikisi de değil
çok cafcaflı değiştirsenız daha ii olur
bence ikiside güzel değil.
Dış gölgeler olmayacak beyaz veya siyah renk olacak.Photoshop ile yapıldı.
@Gary öylesine yaptım şuanlık karar verdikten sonra siyah veya beyaz olacak fotoğraflara göre
Photography'nin fontunu birincide kullanırsanız daha güzel olur sanki.
1 numara her zaman 1 numaradır ;)