Merak etmeyin değer verip okuyanlar olarak az değilizdir. Benim de değinmek istediğim bir konu var forumların işleyişi ve bizim insanımızın ona bakış açısıyla alakalı.
-Forumu portalla karıştırıp ben sadece okur çıkarım mantığıyla hareket edip, kendini dahi tanıtma gereksinimi duymayanlar var. Bir insan sana bilgisini sunuyor, sen ise kendini dahi tanıtmadan bundan faydalanıyorsun. Bana çok vefasızca geliyor böylesi durumlar.
-Paylaşılan, yoruma açık olan durumlarda yorumların kaldırılamaması; İyi veya kötü paylaşım yapıyoruz, fakat bazı arkadaşlar paylaştığı fotoğraf ya da herhangi bir durumun olumlu olumsuz eleştirilmesini kaldıramıyor.
Nor: 2. maddede belirttiğim durumda, aşırı tepki, yoğun açık eleştirme ya da yazanın böbürlenmesi durumları istisnaidir.
Konuyu görünce yazmadan edemedim, çokta uzatmayalım.
Herkese iyi forumlar![]()