CanonTURK Foruma Hoş Geldiniz.
Toplam 77 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

  1. #1
    CanonTURK Eskişehir Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Murat
    Makina:
    Canon 550D / 18-55mm / 55-250mm / 50mm
    Üyelik tarihi
    17.April.2010
    Nereden
    esk
    Mesajlar
    614

    Standart

    İnternet özgürlüktür. Sokağa çıkarken , araba sürerken önlemini nasıl alıyorsan internettede önlemi alacaksın. Cahilsen gerizekalıysan zaten sokaktada snei kandırırlar ensene vurur lokmanı alırlar.
    Çocuğun varsa ve onu korumak istiyorsan bir koruma programı kurarsın ve giremez müstehcen sitelere, çok kaliteli programlar var piyasada.
    Zamanı geldiğinde de adam gibi eğitimini verirsin, çocuğu yapıp gerisini bırakmak yok öyle, bu kolaycılıktır işte.

    Porno film izleyip piskolojisi bozulan bir adam söyleyin bana. Bunda ayıp yok arkadaşım bende izledim ne oldu yani piskopat bir sapık mı oldum. Günahsada günahı benim boynuma bana kimse karışamaz. Karışırsa bu işte buna baskı kurmak denir.

    Sen çocuğunu, koruyamıcak, kendi nefsine hakim olamayacak kadar ACİZ biriysen bu acizliğinin cezasını niye başkaları çeksin. İşte bu aciz beyinlerin tek çözümü yasaklamaktır. Eskiden osmanlı zamanında da millet okumasın gelişmesin diye onu bunu herbişeyi yasaklamışlardı.

    He bizde meraklısı değiliz her yerde millet götü başı açık gezsin ahlaksızlık alsın başını gitsin ama bunu yasaklarla olmaz. Televizyonlarda görüyoruz artık iş çığrından çıkmış durumda.

    8 sene boyunca bu ülke görmediği kadar yasak gördü bu ülkede. Yazıklar olsun, yasakcı zihniyeti savunanlara da yazıklar olsun ne diyeyim başka.


    Benimde elimden gelse çocuk tecavüzcüsü HÜSEYİN ÜZMEZ'i hayattan yasaklarım ama nerdeeee. Adamı serbest bıraktılar. Trilyonları kaçıran adamları serbest bırakırlar, borçlarını silerler. Daha basılmamış kitabın dökümanları toplatırlar, millete terörist damgası vururlar.










    Konu Yazılımcı Online tarafından (28.April.2011 Saat 21:00 ) değiştirilmiştir.
    Canon 550D | EF-S 18-55mm f/3.5 - 5-.6 IS | EF-S 55-250mm f/4 - 5.6 IS | EF 50mm f/1.8 | Extension tube | Vanguard MK-4 Tripod

  • #2
    dr_james
    Guest

    Standart

    Alıntı Yazılımcı Online Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eskiden osmanlı zamanında da millet okumasın gelişmesin diye onu bunu herbişeyi yasaklamışlardı.
    bu bence çok büyük bir genelleme olmuş. örnek vermek istiyorsan bence biraz daha spesifik davranmalısın..











  • #3
    boyabadanaci
    Guest

    Standart

    Alıntı dr_james Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu bence çok büyük bir genelleme olmuş. örnek vermek istiyorsan bence biraz daha spesifik davranmalısın..
    Bence de öyle...
    Kaldı ki bu ülkede Cumhuriyet dönemimde, ki özellikle erken Cumhuriyet dönemindeki yasaklar çok daha enteresandır...
    Bu sebeple bilmediğimiz tarihi işin içine karıştırmayalım arkadaşlar...

    Evet yasakçı zihniyete ben de karşıyım...
    Ancak yeni bir baba fakat eski bir gözlemci ve 12 yıllık bir eğitimci olarak şunu söyleyeyim olaylar hiç de sizin düşündüğünüz kadar basit değil...
    İnternet ve televizyonun maalesef "yozlaşmaya" katkısı inanılmaz derecede yüksek...
    Hem de korkutucu....
    Örneklerini vermekten bile utanırım..

    @vonalı
    Bu arada korkut muhteeşm değil mi....?










    Konu boyabadanaci tarafından (28.April.2011 Saat 22:08 ) değiştirilmiştir.

  • Bu Konu için Etiketler

    Yetkileriniz

    • Konu Acma Yetkiniz Yok
    • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
    • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
    • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
    •