Bak biri geldi gene ortalığı karıştırdı Kemal abinin yazdıkları unutuldu Hoşgeldin ve hoşgittin made in italy
Kemal abi bakıyım ne kadar sevenim var diyemi böyle birşey yapıyosun yoksa

Kızdım bazılarınıza bundan sonra muhattap olacağım kişileri ben seçicem ve canım sıkılmıyacak deseydin daha çok anlayışla karşılardık seni.. Umrundamı bilemem ama babaluga her daim canonturkte olmalı bence.. Kimle konuştuysam herkes seni yüzyüze tanımadan önce oldukça rahatsız oluyor senden.. Ancak tanıştıkta sonra herşey değişiyor Ama herkesle tanışma mümkünatıda sözkonusu olmadığı için böyle gerginlikler oluyor.

Tabi en önemli nokta sen bu söylediklerimizi önemsiyormusun.. Yoksa arkadaşım yaşım olmuş kırk uğraşamam böyle şeylerle üşüşmeyin başıma diyorsan farklı tabi.. Her telden insan olmalı burda işte o zaman zor bir işe imza atmış ve başarmış sayarım ben canonturku.. yoksa aynı frekanstaki arkadaşlar için kurulacaksa msn ortamı yeterdi..

Çok isim var burda CanonTURK u CanonTURK yapan.. Birbirimizi kırıcazda elimize ne geçicek Allah aşkına ? iyi geçinmek için çaba sarfetmek bazen Eşşek saatidir alttan alayım diyemiyoruz sürekli çabuk gerginleşip kızıyoruz.. Yanlış anlaşılmasın bazı şahıslardan bahsetmiyorum. Ben dahil hepimizden bahsediyorum..

Lafın kısası Kemal abi aramıza dön diye Taksimde oturma eylemi yapacaksak hava iyise gelirim

Öte yandan Kemal abi artık belirli bir seviye üstü mesajlara yorum yapsın amatörleri bize bıraksın denirse onada oy veririm

Vicdan saatim sanırım Hakikaten biraz durulalım.. Farkındamısınız sürekli bir gerginlik sürekli fotoğrafdan gayet uzak gerginlik yaratan mesajlar.. Biraz anlayışla yaklaşmaya biraz empati kurmaya çalışalım... Bir sonraki buluşmada
Çaylar Kemal abiden olmalı bence..