CanonTURK Foruma Hoş Geldiniz.
Sayfa 4 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci ... 234
Toplam 69 adet sonuctan sayfa basi 61 ile 69 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

  1. #1
    akingr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    CanonTURK Samsun Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    AKIN GÜNGÖR
    Makina:
    CANON EOS 60D
    Üyelik tarihi
    21.June.2010
    Nereden
    SAMSUN
    Yaş
    47
    Mesajlar
    294

    Standart

    Eğer biraz donanımlı olsun diyorsan Opel Corsa. Donanım çok önemli değil diyorsan Polo olabilir. Ama polo'da da kullanım ve bakım maliyeti biraz fazla olur. Wolksvagen servisleri hiç acımıyorlar
    Israrla ve yeniden tekrar ediyorum, Fransızlardan uzak dur.











  • #2
    Canonturk Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    M----
    Makina:
    -----------
    Üyelik tarihi
    27.November.2009
    Nereden
    ----------
    Mesajlar
    387

    Standart

    -------------------------










    Konu mos84 tarafından (11.January.2015 Saat 16:50 ) değiştirilmiştir.

  • #3
    Canonturk Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Ata N
    Makina:
    7D
    Üyelik tarihi
    01.October.2010
    Nereden
    Kocaeli
    Yaş
    31
    Mesajlar
    200

    Standart

    a)Ford Fiesta
    İç Tasarımının Kalitesi gayet Güzel.En azından Diğerleri gibi plastik deil.Dış Tasarım ise Kinetik tasarım Felsefesi Araçı Gayet Spor Gösteriyor.Yol Tutuşu İse Klasik Ford Yol Tutuşu Kısaca Mükemmel.Aracın Yürüyen Aksamı Çok Kaliteli ve Sağlam (Yarışlarda Antreman yapıyoruz. Toprak Yollarda)Fiyat Olarak İse O Fiyata 1.4 Titanuim Alınabilir elektirik kırmızı ve 15 inş 5 Kollu Jant Oldumu Tadından yenmez.
    b)Opel Corsa
    Eski Corsalar Çok Güzeldi.Ama Dizel motorları Pek Randımanlı deil.Ama Yol tutuşu çok güzel iç aksam kalitesi Tatminkar.O Fiyata güzel bir donanımlısı alınır
    c)VW Polo 1.2
    Acıkcası Vw Servisde Fiyatda İnsanı Salak Yerine Koyuyor.Açıkcası 32 bin lira para verip sırf logosu var diye alınmaz.Bide Motoru turbo Şişirmeli Bir motor Açıkcası Tavsiye Etmiyorum.
    d)Peugeot 207
    Peugeout İç Aksam Kalitesi Tatminkar ama Dış Görünüşü Çok Yol Tutuşu Tatminklar seviyeler.Motor Olarak 1.4 Dizel Gayet Güzel işinizi görür.Hızlı gider az yakar İstanbul gibi Trafiğin yoğun olduğu yerlerde Harika İşler Çıkarır.
    e)Citroen C3
    Açıkcası Peugeot ile Aynı Çatı Altında Üretiliyor.Peugeotdan biraz daha kaliteli..İç Aksamı Peugeot biraz daha kaliteli. Dış Tasarımı Gayet Güzel.Zaten Motor PSV Grup Motoru Olduğu için Peugeot ve Ford ile Aynı.
    f)Toyota Yaris
    Açıkcası bi fikrim yok.

    Kısaca Fiesta !
    i20 Veya i30 Göz Gezdirin Bence Gayet Güzel araçlar.










    Konu Nazmi ATAMAN tarafından (15.December.2010 Saat 15:51 ) değiştirilmiştir.

  • #4
    impala_1967 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    CanonTURK Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Ali İkizler
    Makina:
    canon 60d
    Üyelik tarihi
    19.September.2010
    Nereden
    Konya , Antalya
    Yaş
    37
    Mesajlar
    637

    Standart

    yol tutuş erformansı ve de rahatlık açısından ford fiesta yı öneririm şimdiden hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler










    CANON 60D, EOS 300, 350D

    TAMRON 17-50 F:2.8 VC
    50mm 1.8
    tokina 28mm rmc f:2.8
    18-55 IS
    Digipod tripod
    Naneu sahara 217f sırt çantası

  • #5
    integral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    CT İstanbul Avrupa Yakası Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    soner ö.
    Makina:
    DDDDD
    Üyelik tarihi
    13.March.2010
    Nereden
    bahçeşehir/istanbul
    Yaş
    42
    Mesajlar
    148

    Standart

    polo 1.2 de dsg şanzıman varsa tadından yenmez bilginiz olsun











  • #6
    taner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    CanonTURK Kocaeli Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Taner
    Makina:
    canon 5d
    Üyelik tarihi
    19.May.2010
    Nereden
    Kocaeli
    Mesajlar
    266

    Standart

    toyota dünyada servis kapatan marka olarak duydum pegeut ve citroen fransız ve fransızla elektronikte çok sorun çıkarıyor, WV soru işareti bana kalırsa ford servise sık uğrayabilirsin firma politikası diye duydum bir çalışandan bana kalırsa toyota derdim )










    Canon EOS 5D | Sigma 24-70mm f:2.8 |sigma 50mm f:2.8|Jupiter9 85mm f:2.0|Yashica 50mm f:1.4|Cosina 19-35mm f/3.5 | Helios 44-2M 58mm F/2 | Tamron 55-200mm f:4-5.6 DI II | cokin p filtre |Orite C3550 Tripod

  • #7
    giray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Canonturk Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    GİRAY ULUSOY
    Makina:
    CANON EOS 7D
    Üyelik tarihi
    05.July.2010
    Nereden
    İZMİR
    Mesajlar
    57

    Standart

    6 ay kadar Honda satan ve rakipleride yakından takip eden biri olarak kararına yön verebilmesi açısından birkaç şey yazmak istedim.

    Ford-Citroen-Peugeot : yukarıda bahsettiğin modeller fransız dizeli kullanmakta. Üretici Citroen. Motor gücleri markaların isteğine göre turbo desteğiyle değişmekte ama teknolojileri aynı ve üretimleride. 3 yıl kadar ford kullandım. deneyimlerimle bereber; Az yakarlar, gürültülü ve titreşimde üstlerine yoktur(insanı yoruyor), servisle kanka olursun. Turbo arızası en sevdiğim. Ford Fiesta makyaj canavarı. Özellikle citroen başa beladır. Çalıştığım plazada citroen de satılmaktaydı ve hergün yolda kalan araçların çekiciyle gelişini seyrederdik. Elekrtonik donanımları fazla olduğundan(Peugeot'da dahil) arıza sık çıkartmakla birlikde müdahele de zor ve teferruatlıdır. Zaman alır. Çoğu zaman parçaların 1 ayda geldiğini bizzat biliyorum. C3 C serisinin üzücü çocuğudur.

    Peugeot Citroen'den pek farklı değil. Ne kadar çok ucuz elektronik donanım, o kadar arıza ihtimali. Seni işinden alı koyabilir. Donanıma aldanma.

    VW Yedek parçası çok pahalı, 1.2 sollamalarda istediğin ivmeyi sağlayamıyor. Kasası çok ağır ve daha ağır bir kaporta kullanmakta. Kaporta kalınlıkları standarttır tüm markalarda. Alaşımları farklıdır. Bu da yakıt kullanımnı artırmakta ve çekişi düşürmekte. Güvenlik açısından artı gibi sunulmakta fakat reklam unsuru olmaktan daha ileri gidemiyor çünkü testlerle ispatta fark yaratamıyor. Dizel torku yüksek olmasından ötürü daha çok tercih edilir ama 1.2 yetersiz. Yani torku traktöre, beygiri de ferrari'ye benzetebiliriz. Bu durumda tercih yine senin.

    Opel beyin arızası ile yolda bırakan bir marka. Bir anda tüm ışıkların söndüğünü, arabanın durduğunu, direksiyonun sertleştiğini ve kapıların kitli kaldığını ve arabada ot gibi kaldığını ve o sırada sollama yaptığını bi düşün. Ben yaşadım. Arkadaşımın aracındaydık. 0 Astra 3 kez daha tekrarladı. Sözde parça her seferinde değişti süspansiyonları sert, koltukları sert, klasik araba, kalas gibi. Konfor bekleme fazla. Motoru daha iyidir yukarıdaki markalara nazaran. Sağlam dayanıklı şasi. Motor güç açısından da soru işareti yaratıyor.

    Toyota. 1.4 beygir ve tork! Arıza 0. En yakın rakibimizdi japon olarak. Yakıt kullanımı ekonomik. Şirket yakıtı ne kadar karşılayacak? hafta sonu? Bayram? Cebinden de alacaksan ekonomik olmalı. Triger kayışı yok. Bunun yerine zincir kullanmakta ve ömürlük. Motorla ilgili diyecek şey çok ama teferruatı anlatmamı istersen anlatabilirim. Motor çok iyi. Servis iyi. Servis ücretleri makul. Konforlu ve rahat kullanıma sahip.

    Ben otomobil satmış biri olarak Yaris alırım hiç korkmadan. Ama zevk bu birazda. Demiyor musunuz bazen makina alırken 40D mi 500D mi diyene. İçine de sinmeli tabiki.

    Sevgiler.










    Canon Eos 7D - Canon EF 17-40 f/4 USM L - B&W 77mm UV Haze 010 F-Pro Filter
    Canon EF 50mm f/1.4 USM - Lowepro Pro Runner 200 AW

  • #8
    CanOzturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    CT İstanbul Avrupa Yakası Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Can Öztürk
    Makina:
    Singer Dikiş Makinesi
    Üyelik tarihi
    24.April.2010
    Nereden
    istanbul
    Mesajlar
    186

    Standart

    Dizel motor olarak alman grubundan şaşma derim Tahir

    Yakışından ziyade bunların mekanik parçaları benzinliye göre daha pahalıdır bilgine











    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

  • #9
    Tahir Yildiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Administrator

    Status
    Offline
    İsim
    Tahir YILDIZ
    Makina:
    Nikon D600 + Canon 5D Mark III
    Üyelik tarihi
    15.July.2009
    Nereden
    Istanbul
    Yaş
    39
    Mesajlar
    3,674

    Standart

    Tercihim Corsa oldu arkadaslar, yardimci olan herkese cok tesekkur ederim, cok faydali oldu.











    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

  • Bu Konu için Etiketler

    Yetkileriniz

    • Konu Acma Yetkiniz Yok
    • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
    • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
    • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
    •