Birçoğumuz forumda bir süredir var olan ufak tefek sıkıntıları dile getiriyorduk ve dün itibariyle bu sıkıntılar yetkili abiler tarafından giderildi malum. Hepimiz içten içe teşekkür etmişizdir bunun için ama bence açıktan da dile getirilmesi lazım.

Herkesin hayatında her dakikasının ayrı bir önemi vardır, birçoğumuz şu forumda var olan bir bilgiye bile ulaşmak için 2 dakika arayıp okumaya üşeniyorken bazı arkadaşlarımız bu siteyi gönüllü olarak yıllardır ayakta tutuyor ve geliştiriyorlar. Bunun son örneği de dün Deha arkadaşımızın saatlerini verip siteye tekrar bir çeki düzen vermesi oldu.

Zaten eski haliyle de gayet derli toplu olan sitenin tepesinde bulunan "Galeri" vb kullanılmayan düğmeler kaldırılmış, daha bir sade ve hoş olmuş. Birkaç gündür var olan sıkıntılar giderilmiş. Sol üstte bulunan ve sayfanın tepesine tek tıkla çıkmamızı sağlayan Türk Bayrağı temalı zımbırtı kaldırılmış. Bence kaldırılmaması daha iyiydi, alışmıştık ama olmamasına da alışırız sanırım.

Ara ara teşekkür ederim, yine edeceğim, yıllardır bu su siteyi ayakta tutan, bu siteye birşeyler katan, hala aramızda bulunan veya çeşitli sebeplerle forumdan ayrılmış olan herkese, Mert başgana ve Deha hocama teşekkür ediyorum. Motivasyonunuz hiç kırılmasın inşallah. Sözlü veya yazılı olarak ne kadar olumlı geri bildirim alıyorsunuz bilmiyorum ama aldığınız geri bildirim sayısından çok çok daha fazla sayıda kişinin aynı olumlu duyguları paylaştığından eminim. Aman diyim siteye dikkat edin