CanonTURK Foruma Hoş Geldiniz.
Toplam 5 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 5 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konulanmış Görüntüleme

  1. #1
    AykutCelme - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    CanonTURK Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Aykut.Ç
    Makina:
    bejyüzellide
    Üyelik tarihi
    09.December.2012
    Nereden
    Bolu
    Yaş
    35
    Mesajlar
    539

    Standart Yola yeni çıkmış olan bir fotoğraf sitesi " GRAFİMX.COM "

    Arkadaşlar bir süre önce keşfettiğim bu siteden sizide haberdar etmek istedim.
    Ben yaklaşık bir ay önce keşfettim ve daha sonra site kurucusundan edindiğim bilgiye göre 10 günlük bir site idi. Bu başlığı açtığım şu tarihte ise tahminen 1.5- 2 aylık bir sitedir. Kurucuları Türk olan, gelişmeye açık olan ve bir ay önceki haline göre ilerlemiş ve ilerlemekte olan bir site.

    Benim olumlu gördüğüm tarafı şöyle, üyelerinin çoğunlukla sizin bizim gibi basit fotoğraf meraklıları olması. Amatör olarak fotoğrafla ilgilenen kişiler yani. Hani öyle üzerinde bir ton PS uygulaması vs yaparak, veya 10binlerce dolarlık ekipman kullanarak çekilen veya oluşturulan, bizim elimizdeki imkanlarımızla ulaşmamızın zor olduğu fotoğrafların pek olmadığı bir site. Örneğin 500px ,1x gibi sitelerdeki , çok rağbet gören fotoğrafların çoğunun oldukça fazla PS müdahalesi vs gördükten sonra sunulup beğenildiği hepimizin malumu. Bu site sanki biraz daha "saf" biraz daha "duru" fotoğrafların paylaşılıldığı bir site gibi geldi bana. Amatör olarak ilerlemeye devam eden ve kullanıcılarıda amatör fotoğrafçılar olan bir site olarak varlığını devam ettiriyor şu an.

    Eksikleri muhakkak var. Hemde çok. Ama benim gördüğüme göre bir bir çözülerek ilerliyor tüm eksikler.

    Belki ilginizi çeker ve takip etmek istersiniz diye bir başlık açarak sizleride haberdar etmek istedim.

    Ha şunuda belirtmek isterim ki sitenin hiçbir şekilde kuruluş-yönetim vb alanlarında bir görevim yoktur. Sadece tesadüfen keşfeden bir kulllanıcısıyım.



    Siteye bir göz gezdirmek isteyenler için ; tıklayınız...

    10.02.2014 itibariyle ekleme:
    Zamanla site çılgınca "beğen - favoriye ekle- takip et" ve bu sayede 1. ol moduna bürünmüş durumda. Diğer eski muadil siteler gibi, fotoğraf sitesi değilde "beğeni" sitesi moduna girdi iyice. Birçok kaliteli fotoğrafın yüzüne bile bakılmazken öyle saçma fotoğraflar ilk üçe girer oldu ki insanın aklı duruyor. Herkesin her fotoğrafını beğenip favoriye ekleyip birde o kişiyi takip edenler bir şekilde her gün neredeyse garanti ilk 3e giriyor. En ufak bir eleştiride bile "Sen kimsin ki? Beğenin kadar konuş" gibisinden tepkiler alınır oldu. Allah'ım bunları yazarken bile utanıyorum. Çıktım sitenin aktif kullanımından. Fotoğraflarımla kendi kendime huzurluyum çok şükür.










    Konu AykutCelme tarafından (10.February.2014 Saat 21:19 ) değiştirilmiştir.


Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •