İlbey Merhaba. Eğer olaya deniz tatilini de ekleyeceksen dedeağaçta makri ye Ammos beach e gitmeni öneririm. Denizi çok güzel restaurantı çok lezzetli (deniz mahsulü seviyorsan)
ve türkiyeye göre çok ucuzdur. Merkezde fenerin oralarda köfteciler ve bir kaç yerel restaurant daha vardır. Kavalada tosca beach yine denizi çok güzeldir. Çok yakınında bir iki
taverna (restaurant) var yemek ve fiyat performansı çok iyidir. Moralini bozmak gibi olmayayım ama yunanistanda arabasız işin çok zor. Ben olsam önce selanik e gider sonra Türkiye ye doğru rota çizerdim. Ben genelde öyle yapıyorum böylece çok daha az yoruluyorum. Selanikle bir bağın yoksa 1 günden fazla zaman ayırma klasik şehir turunu yap derim. Kavala çok daha güzel özellikle dedeağaç gündüzü ayrı gecesi ayrı güzeldir. Tabi bunlar benim bakış açımla. Hazır oralara kadar gitmişken 1 gecede thassos (ben cennet adası diyorum) adasında kalsan fena olmazmış. Kavaladan 1,5 saat keramotiden 45 dakikada geçen feribotlar var. Kısaca böyle. İyi yolculuklar.