merhaba,
cumadan beri yedigöllerdeydim, az önce döndüm gidecek olanlara bir kaç tavsiyem olacak

- bolu içinden ayrılan yol kapalı gözükmekte, fakat biz biraz zorlamayla sıkıntısız geçtik(opel meriva), alçak araçlarla bir kaç noktada altını sürebilirsiniz. yolda çalışmalar devam etmekte öyle kısa sürede bitecek gibi değil. şu anda ulaşım büyük ölçüde düzce ve mengen üzerinden yapılmakta. vaktiniz varsa bu 2 alternatifi değerlendirin, zira yolun sonuna doğru yolda parketmiş bir iş aracı yüzünden dönmek zorunda kalabilirsiniz.
-kalmalı gidecekler için gece sıcaklıkları çok düşüktü, 4 mevsim çadır ve orta derece bir tulumla kısmen üşüdük diyebilirim, mutlaka termal içlik, comfort derecesi en az -10 olan bir uyku tulumu almakta fayda var, hava gündüz güneşli gece ise ayazdı.
- gece içip saat 02:00 lere kadar yüksek sesli müzik çalan ve nara atan bir çok grup vardı, mümkünse kulak tukacı götürün, ve kalabalıktan uzak bir yere çadır kurun. alkollü olanlarla ağız dalaşına girmeyin
- belki en çok merak edilen konu: fotoğraf için doğru zamanmı sorusu, bu hafta sonu gayet güzeldi şayet çok yağmur yağmaz veya aşırı soğuk olmaz ise haftaya da iyi olur diye tahmin ediyorum, hafif esintide çok sayıda yaprak dökülüyor. önümüzdeki haftasonu gidecekler kalabalık bir haftasonuna hazırlıklı olmaları lazım .mümkünse mutlaka haftaiçi gidilmeli.

aklıma şimdilik bunlar geldi.