Merhaba arkadaşlar,

Futbol kadar basketbolu seven ve futboldan daha iyi icra eden biri olarak böyle bir konu açmak istedim.

Atış serbest belli bir konusu olsun istemiyorum. Gündemi yorumlasak, tartışsak yeterli olur kanımca.


OBRADOVİC !

Bu sene beni çok heycanlandıran, Fenerbaçemizin Zeliko Obradovic'i getirmesi ve paralelinde çok ciddi üç yıldız ve son olarak Teodosic filan ile uğraşılıyor olması, yine devamında zaten geniş ve iyi bir kadromuzun olması beni fazlasıyla heycanlandırıyor.
Öyle ki ilk şampiyonluğu geçiyorum Ali,Hüsnü,Larry vs.. Abdul Rauf'lu, İbo'lu,Tabak'lı, Mc Rae'li, Milic'li kadrodan bile çok daha iyi bir kadro kuruyor bu sene, belkide bu zamana dek kurulmuş en iyi türk basketbol takımı !
Geçen senede çok iyi bir hoca ve çok ciddi isimler alındı ama tutmadı, dolayısıyla bu sene içinde bir soru işareti doğurmakta genel ahalide. Ama bende değil, herkes bir yana bu sene farklı ! Bunu kılan, kılacak olan elbette Zeliko. Öyleki geçen seneden beri diyorum o kadronun başında Zeliko olsa Final Four oynardık.

Son olarak GS'ın şampiyon olması ve Fenerbahçemiz gibi artık basketbolu önemsemesi ve ciddi kaynaklar ayırası beni ayrıca mutlu etmiştir. Buna kesinkle BJK'nın spektakuler hareketleri İverson ve Willams'ı getirmesi mucize gibi olup bir o kadar hatırı sayılır ülke reklamıydı.
Hatta Efes'in bu seneki bütçe indirimini ben tüm bu gelişmelere bağlıyorum. Özelikle FB ve GS'nin bu işe tam anlamıyla el atması, ciddiye alması ve artık amatör değilde para kazanılan (yayın hakkı,salon hasilat vs..) futbolda olduğu gibi tamamen profesyonel düşünülmesi. Hatta konu açılmışken Drogba'da sonra ülkemizde en çok kazanan sporcu FB li basketçi Kleiza'dır.
Sizde yorum,düşünce ve tahminlerini paylaşırsanız, sanıyorum gayet keyifli ve bir kadar'da eğlenceli bir konu olacaktır, biz basketbol sever Ganon Türk'çüler için. Hörmetler ediyorum herkese..