Alıntı JaCKiE_BrOwN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yersen


HTC Desire HD A9191 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Nasılki her Mekke'ye giden hacı olmuyorsa, her Ukrayna'ya giden de sizin arzularınız doğrultusunda gitmiyordur.


Alıntı bohemiantirad Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İyi yolculuklar dilerim şimdiden.

Çok güzel bir şehir ve yazın fotoğrafa bilhassa Türkiye'nin çoğu yerinden daha uygun ışığı var.. Ortodoks mimarisinin eşsiz örnekleri mevcut. Şehrin uzak artellerinde düzenlenen hemen her hafta ayrı bir festival oluyor. Başka eyaletlerin kültür etkinlikleri, müzik festivalleri, otantik giysilerin ve yiyeceklerin tanıtıldığı etkinlikler vs. tavsiye ederim..

Şehrin kalbi; Kreschatik ve yakınındaki Svhevcenko Bulvarı vs. muhakkak doyasıya dolaşılmalı. Aynı zamanda Zafer Parkı (yukarıda Dostluk Heykeli diye tanıtılan sanırım Rodina Mat), Dinyeper kıyıları inanılmaz yerler.

Yukarıda Cihan'ın ortalama yurdum insanı algısından süzülen yorumu bir tarafa National Geographic'in Dünyanın En Büyük Ulusal parkı diye tanıttığı muhteşem bir şehir. Eskisi kadar ucuz olmasa da..Gidiş tarihiniz yaklaşınca özelden mesaj atarsanız, oradaki sanatçıların ve ressamların yoğun bulunduğu sokaklar, kıyıda köşede kalmış son derece orjinal mekanlar hakkında biraz daha detaylı bilgilendirebilirim.

Adli tatilde benim de tekrar gitmeyi düşündüğüm her sene ailevi nedenlerle muhakkak ziyaret etmeye çalıştığım bir yer Kiev.

Fakat ilk yurt dışı seyahat için sırasıyla Budapeşte, Prag, Brugge ve Saint Petersburg güzergahları Kiev'e tercih edilebilir. Selamlar..
Bilgiler için teşekkürler Onur Bey,
Orasımı burasımı derken savsaklayıp duruyordum, dün ani bir kararla biletimi aldım, artık dönüş yok
Prag ve Saint Petersburg benimde aklımda, bir sonraki yolculuk için değerlendiriyorum ama tavsiyeniz üzerine Budapeşte ve Brugge'üde değerlendireceğim.
Festivallere denk gelmeyi çok isterim, gitmişken bulabilirsem birkaç eski manuel M42 lenste almak isterim, bu konuda tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı?