Merhaba abilerim/kardeşlerim.

Önceden açmış olduğum konulardan biride mark 2 focus screen mark 2 ayna sorunu idi. focus screenim sorunlu değil ama görsel olarak beni rahatsız ediyor. bir türlü yediremiyorum kullandığım cihaza o görünümü bir kaç tane çok kılcal olsa da çizik var ve rahatsız edici.

araştırdım gg,sahibinden,sanalpazar gibi sitelerde mark 2 için focus screen göremedim. gördüklerim ise manuel lenslerde kullanılan modellerden ( görürseniz link alabilirim )

daha önce ebay amazon gibi sitelerden alışveriş yapmadım. daha önce yapmış olan ve ödemesini yapmış olduğumuz ürünün kesin olarak geleceğini bildiğimiz bir mağazadan benim yerime birinin alışveriş yapmasını rica edeceğim. Açıkçası çok tecrübesiz olduğum için bilmediğim işe karışmak istemiyorum.

ürünün kargo parası,ürün parası her türlü masrafını ürünü almadan önce yardımcı olacak kişinin hesabına yatırabilirim.

Eğer yurt içinde herhangi bir sitede ya da mağaza da satılıyorsa link atarsanız sevinirim. tahminen 100 tl gibi bir masrafı var sanırım. bunun yanında şu an samsun'da öğrenci olduğum için eğer hayyam da bulunuyorsa bana uygun fiyata biri alıp yollarsa ki çok çok sevinirim çok dua ederim o kişiye daha iyi olur.

yardımlarınızı bekliyorum.