CanonTURK Foruma Hoş Geldiniz.
Toplam 60 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Like Tree59Likes

Konu: Gençliğimiz Nereye Gidiyor?

Konulanmış Görüntüleme

  1. #1
    sunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    CanonTURK Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Sunay NAMAZCI
    Makina:
    Canon 1100D
    Üyelik tarihi
    30.April.2012
    Nereden
    İstanbul
    Yaş
    34
    Mesajlar
    141

    Standart Gençliğimiz Nereye Gidiyor?

    Sevgili CT üyeleri belki ne alaka diyeceksiniz ama affınıza sığınarak bu gün haber sitelerine düşen "Liseli kızlardan dehşete düşüren video" haberlerindeki videoyu burada paylaşmak istedim. İzlediğimde gerçekten dehşete düştüm ve bu soruyu birde burada saygı duyduğum insanlara sormak istedim. Gerçekten böyle köklü bir milletin evlatları nasıl olurda bu kadar yozlaşabilir, saygısızlaşabilir, merhamet yoksunu olabilir.

    İlgili haber:
    Liseli kızların mezarlıkta işkence dehşeti! Camerada - YouTube

    İstanbul'un Silivri İlçesi'nde lise öğrencisi 4 kız , Ç.G adlı bir başka kız öğrenciyi "erkek arkadaşımla neden çıktın" bahanesiyle akıl almaz bir şekilde cezalandırdı. Ç.G. ye mezarlıkta tuzak kuruldu. "Ölen yakınıma dua edeceğiz" bahanesiyle mezarlığa çağrıldı. Ardından duyanı hayrete düşüren işkenceye uğradı. Bu sahneler henüz 16 yaşındaki kız öğrenci tarafından da kameraya kaydedildi. 4 liseli kız öğrenci şimdi çeşitli suçlardan 8 buçuk'ar yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanıyor.

    Bu sahneler henüz 16 yaşındaki kız öğrenci tarafın kameraya kaydedildi. Camla koluna kesikler attılar. Elbiselerini çıkardılar. Başından aşağıya su döktüler. Tartakladılar. Bunların hepsini kameraya kaydettiler. Sonra darp izleri kalmasın diye makyaj yapıp bıraktılar










    Konu sunay tarafından (25.July.2012 Saat 15:16 ) değiştirilmiştir.
    Ya öğrenen, ya öğreten, ya dinleyen, ya da seven ol! Bunların dışında bir beşincisi olma; helak olursun. Beşincisi işe, ilme ve ilim ehline buğzetmendir. Hz. Muhammed (S.A.V.)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •