CanonTURK Foruma Hoş Geldiniz.
Toplam 83 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

  1. #1
    ermanatasoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    CanonTURK İstanbul Avrupa Yakası Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Erman Atasoy
    Makina:
    Canon 7D
    Üyelik tarihi
    29.April.2010
    Nereden
    İstanbul
    Mesajlar
    1,469

    Standart

    Arkadaşlar Öncelikle katılma özgüvenini gösterip fotoğraf yollayan emek sarfeden herkese teşekkürler.. Jüri üyelerine de zamanlarını ayırıp ilgilendikleri için teşekkür ederim..

    Bu konu da diğer konular gibi daha çok uzar.. Bende dilimi tutamayıp değilde dilimi tutmayıp gemel değil direk bazı arkadaşlara birkaç şey söylemek istiyorum

    Sevgili Emre (eKBS) "bu ekstra bahşedilmiş bir ayrıcalık değil bir insan hakkıdır" demişsin ya, çok net söylüyorum tam da dediğin gibi bu bir ekstra bahşedilmiş ayrıcalıktır... Ben şahsen yönetimde ki diğer arkadaşlarıma hep söylüyorum bazı konuları yoruma açık bırakmayalım diye.. Çünkü yorumun ne olduğunu ne için yapıldığını bilmiyor bazı arkadaşlar cıvığını çıkartıyor.. Egosunu tatmin ediyor kendini göstermeye çalışıyor muhalefet olmaya çabalıyor vs vs..

    Diyor ki onuralp "özensiz seçilmiş fotoğraflar . " Ben de diyorumki Terbiyesizleşmenin anlamı yok.. Türk Dil Kurumu sözlüğünde Jüri için 1.Seçiciler kurulu, seçici kurul. denmiş.. Seçici kurul işte daha tartışacak nesi var.. gördünmü tüm fotoğrafları Onuralp neye göre özensin seçilmiş diyerek insanları zan altında bırakıyosun ? Fotoğraf bilgin Jüridekilerden dahamı iyi hoşuna gitmedimi fotoğraflar daha iyisini çek gönder daha iyi ol jüriye gir..

    Burda jüri var.. jüri seçmiş ve elinize sağlık demek yerine hala verip veriştiriyoruz arkadaş..

    400 Fotoğraf olayına gelince.. 7bin üyesi olan bir sitede 400 fotoğraf geliyor neden yayınlanmıyor deniliyor.. Yarın 50 bin üye olursa 5000 bin de fotoğraf gelirse aynı şeyi söyleyebilecekmi fotoğraflar konsun diyen arkadaşlar..

    Hadi yönetim uğraştı koydu 400 fotoğrafı sonra ne olacak ? Bence bu daha güzel bence haketmemişler 65. fotoğraf daha iyi.. vs vs.. Arkadaş emeğe saygı duyup önerileri Eos5dmark3 ünde dediği gibi bazı arkadaşların amacı üzüm yemek değil bağcıyı dövmek...

    Ben şahsen tüm fotoğrafları gördüm.. Benimde aklıma yatmayan birkaç kare var evet.. Ama ben bu işi öğrenmeye çalışan biri olduğum için Jüriler benden daha çok biliyomu biliyo adamlar jürimi jüri.. dur bi anlamaya çalışayım dedim.. baktım neden bu ödül aldı konu ile ilgisi alakası nedir hangi açıdan bakmak lazım diye gözümü görüşümü herşeyimi gelitşirmeye çalışıyorum şikayetçi olmaktan ziyade...

    Daha iyisini yapamadığın sürece eleştirmek bile bana çok nahoş gelir.. Şurda en çok konuşup ta en az fotoğraf konuşan kişilerdenim.. Haddimi biliyorum çünkü..

    Daha nice güzel yarışmalara diyorum..











  • #2
    Halil Ibrahim Duran
    Guest

    Standart

    Alıntı ermanatasoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Daha iyisini yapamadığın sürece eleştirmek bile bana çok nahoş gelir.. Şurda en çok konuşup ta en az fotoğraf konuşan kişilerdenim.. Haddimi biliyorum çünkü..
    katılıyorum
    konfiçyüs hikayesi anlatmıştım hatırlar mısın erman
    bilmediğini bilmeyen adamlar bildiğini bilen adamlar vs

    usta ve çırak yerini bilmelidir











  • Bu Konu için Etiketler

    Yetkileriniz

    • Konu Acma Yetkiniz Yok
    • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
    • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
    • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
    •