Ben muhafazakar olmanın kötü birşey olduğunu düşünmüyorum.Bu konuda bir ayrımım da yok...Sadece benim yaşam tarzım ve hayata bakış açım çok farklı.
Herkesin özel hayatınada saygım sonsuz...


Alıntı asimkalkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ne güzel yaklaşımlar ne tatlı muhabbetler...
Böyle dışlayıcı yaklaşımınız beni üzdü...

Sevgilinizi/Sevdiğinizi gösterip onur duymak da elbette ki bir haktır ve bir bakış açısıdır. İnsan sevdiğinin fiziki güzelliği ile onur duyup onun ile iftihar edip model olarak kullanabilir tabiki.

Ama diğer yandan da bir diğer noktai nazardan bakınca Esra hanımın dediği gibi sevdiği kişiyi başkalarının gözlerinden sakınabilir ve kıskanabilir. Bu da bir bakış açısıdır ve en az ilki kadar doğrudur ve şahsi kanaatim 2.si yönündedir.

"Sevgilimizin üzerine kapıyı kitleyelim" argümanı da pek bi anlam oluşturmamaktadır bu durımda çünkü gördüğünüz gibi esra hanım adı üstünde "hanım" ve kendi iradesi ile erkeklerin sevgililerinin fotoğraflarını paylaşmasından rahatsız oluyor. Yani ortada bir erkek istibdadı ile kadınların kısıtlanması durumu yok.


Velhasıl kelam muhafazakar olabiliriz sosyalist olabiliriz islamcı olabiliriz ya da nebiliyim liberal falan herşey olabiliriz. Ama asıl yapmamız gereken eksiğimiz olan şey birbirimize tahammül ederek yaşayabilmek...


Sent from my AE-1 Program using Tapatalk 2