CanonTURK Foruma Hoş Geldiniz.
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 22 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 22 arasi kadar sonuc gösteriliyor
  1. #21
    babaluga
    Guest

    Standart

    Alıntı murat.ugur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sayin Kemal Guven bey ve Gokhan bey, aramanin gucunu eminim ki 8 yillik bir sistemci olarak sizden daha iyi biliyorumdur.

    Zaten ozelliklerini incelemisim, arastirmisim sadece sizin yorumlarinizi almak istedim. Bu tip durumlar zaten her forumda olur. google'a bak, google amcaya sorun, ben zaten bunlari yapmisim arastirmisim yetersiz kalmis ki veya tatmin etmemis ki siz canon kullanan kullanicilara sormusum. Belki birebir agizdan actigim topic altinda bunlari gormek istiyorum.

    Kisaca sizlerden ricam belki bugun sinirli olabilirim belki stresli olabilirim hani daha yeni gelmisim bu foruma, hani isinma cabalari sevgili dostlar. Sevmem yoksa forum tarzi yerleri cunku hep boyle insanlar baska insanlari sogutur. Durduk yere gerginlik cikar polemik cikar.

    Sakin saygisizlik yaptigimi dusunmeyin, eger ara/sor diyorsaniz ilk once beni bir arastirin/sorun ki bu adam arastirmayi biliyor mu? bilmiyor mu ? Ona gore yazin.

    Edit: Kim bilir simdi bu yazdiklarimdan bu konu ne kadar buyuyecek ve polemikler havada ucusacak..

    Sevgiler,
    Yaa buyurun işte?
    "Böyle insanlar başkalarını soğutur" denebilir forumlarda çok tecrübeli kişiler tarafından? Nasıl insanlar olabilir bu başkalarını soğutanlar acaba?

    Ayıptır... Önce siz bizi bir tanıyın bakalım demek lazım gelir, neler yapmışız bir inceleyin bakalım bu forumda, böyle bir laf etmeden önce demek lazım gelir...
    8 yıllık sistemci bilmelidir önce kendisinden bahsetmesi, kendisini tanıtması gerektiğini yeni bir foruma üye olduğunda...
    Eğer birisi polemik çıkarmak istiyorsa yine bilir ki "böyle insanlar" kelimesinin çok ucu açık bir kelime olduğunu...
    Ve o insan utanmalıdır kendinden böyle bir laf ettiği için ve özür dilemelidir, arkadaşlarından belki de abilerinden...
    Yazık... Denebilir ama demeyeceğim değmez...











  2. #22
    CanonTURK Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Murat Ugur
    Makina:
    Canon Eos 5D Mark II
    Üyelik tarihi
    26.April.2010
    Nereden
    Ankara
    Mesajlar
    174

    Standart

    Ben sizi taniyorum merak etmeyin, neler yaptiginizi da biliyorum, yasinizi da.. Ortada ayip olan bir sey yoktur, o kadar baslik actigima kiziyorsaniz sizde actigim basliga yardimci olmayip bos cevabiniza bir bakin derim. Her foruma girip forumun yapisini bilmeyip, ne oldugunu bilmeyip, analinizi yapmayip kendimi tanitmak bana gore degildir. Haklisiniz boyle insanlar dedigim icin biraz saygisizca olmus ve ucu acik olmus. Ilk once ben sizden bir af ifadesi alayim ben zaten ozur dilecegim kismi biliyorumdur.

    Size ufak ve ucsuz bir ornek, belgesel cekmek icin ekipman alacaksiniz ve belgeselcilerin bilgi paylastigi bir portala yaziyorsunuz, oradan birisi ciksa bkz: google.com bakiniz sag ust tarafta search kismi var. Nasil olur acaba ? (Halbuki sizde arastirmissiniz, emin ellerden, ellenmis dokunulmus malzemelerden emin olmak istiyorsunuz)











Bu Konu için Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •