"Evet o durumu ben de biliyorum sanıyorum digital rev in incelemesinde duymuştum. ama bahsetmeye değer olduğunu düşünmüyorum halen,"
Kutay videonda diyorsunki Canon 5DSR de AA filtre bulunmuyor, bende diyorum ki AA filtre var, bumu bahsetmeye değer olmayan şey. Var olan şeyin yokmuş gibi davranmak neden. İkisi birbirinden ap ayrı şeyler.
Canon 5DSr yi yaratırken ben Nikon gibi yapmadım diyor D800 ve D800E deki gibi değil benim sistemim diyor. Sen de kalmışsın koskoca Canon AR-GE sinin yaptığı çalışmalara önemsiz diyorsun. Canon nun FF kamerasını içini kendine göre şekillendiriyorsun. Uzun zamandır senin videolarını takip eden birisi olarak bu yazdıklarını görünce cidden üzüldüm. Doğru bilgiyi insanlara ulaştıramadıktan sonra ne anlamı var o videoların ?
Olayın önemli olup olmadığını sen değil bırak izleyicin karar versin. Son teknoloji bir kameranın sensör yapısı ne zamandır önemsiz ?
Bu arada facebook konusunda haklısın, ben ön yargımın kurbanı oldum (yorumuma cevap verdin ama göremiyorum, zaten yazdığım şey önemsiz dediysen cevap vermeye gerek yok) ama "bilginin değeri izlenme sayısı ile örtüşmüyor" teorim bu yazdıkların ile geçerliliğini korumakta.