doğru noktalara değinmişsin.
Tavsiye konusuna özellikle katılıyorum. Eş dost çekmeyi geçtim her an yanında bir fotoğraf makinesi ve kamera bulundurmak ve bu fırsatlardan faydalanmamak olmaz. Bu sebeple instagram ya da benzeri siteleri kullanmak bir yana görüş açımızı köreltmemek adına her an fotoğraf çekebilmeliyiz. Kafamızda canlanan ve ilham aldığımız şeyi belgeleyebilmeliyiz.
Ben nadir kullanıyorum telefon kamerasını. Dediğim gibi ilham kaynağı olabilecek detayları ara ara çekiyorum ama genelde not defterini kullanıyorum. Belki yazmak daha hoş geliyordur belki de o detayı tam olarak cep telefonu kamerası vurgulayamayabiliyor.
Devamını bekliyoruz.
Önümüzdeki videoda bir konu önerisi yapmak istiyorum. Malum kş ayları iyice geldi ve evden dışarı çıkıp fotoğraf çekecek imkanlar biraz da olsa kısıtlanıyor. Evde ne gibi fotoğraflar çekilebilir, ne gibi bir proje gerçekleştirilebilir tarzı bir şey birçok arkadaşa ve benim de bilmediğim yeni fikirleri öğrenmeme sebep olacaktır.![]()


410Likes
LinkBack URL
About LinkBacks








Alıntı ile Cevapla