Alıntı erenbudak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yani fotograf makinesini bilgisayara bağlayınca Pc ekranı vizör görüntüsününü vermez fotograf makinasının LCD görünütüsünü verir doğru mu? e zaten düşük ortam ışığında çektiğimiz için makina LCD ekrarınında da görüntü karanlık olduğu için bu çözüm değil..Peki Fotograf makinasının vizör görüntüsünü PC ekranına yansıtacak herhangi bi yazılım program v.s var mıdır?
Bu soruda temel mantık hatası mevcut. Bilgisayara bağlarsanız LCD görüntüsünü değil sensöre düşen görüntüyü verir (LCD de bu görüntüyü gösterir).
Düşük ortam ışığında çektiğiniz için makina LCD ekranında da görüntü karanlıksa zaten çekeceğiniz fotoğraf da karanlık çıkacaktır yani pozlamanız yanlış veya eksik ışık var demektir. Siz vizörden aydınlık da görseniz karanlık da görseniz durum değişmez.

Fotoğraf makinasının vizör görüntüsü (vizör optik ise) bilgisayara aktarmak pek mümkün olmayacaktır mümkün olması ancak başka bir görüntüleme elemanı ile vizörün fotoğrafını/videosunu çekerek olur ama bu sefer yine başa döneriz çünkü bu ekipmanın da verdiği görüntü karanlık olacaktır