Melih Bey merhaba yorumunuz için teşekkür ediyorum
Codecler arasındaki farkı şuan için bende seçemiyorum bir ara baya kafa yormuştum fakat şuan için ihtiyaç dışı olunca pekte kurcalamadım.
Videolarda mbps in etkisi tabi ki tartışılmaz fakat şuan bu set ve setin verdiği bit işimi görüyor bu işinde sonu yok haliyle aklımda olan bir sony kamera var testleri izlediğim de Bit in vermiş olduğu etkiyi orada fark ettim..Keşke benim olsa dedim içimden.
Zira herşey para işte.. Fakat sabit yada durağan yada yavaş videolar için fps farkı çok etken olmasa da hızlı nesneler için oldukça önemli yada benim için büyük önem arz ediyor diyebilirim. En azından kullanıyorum işime yarıyor fakat 240 ları görsem fena olmazdı diyorum haliyle.

ilk defa böyle bir çalışma yaptım haliyle amatörüm bende; kurgu - metin - montaj - renk ve düzenleme konularını yeni yeni öğreniyorum
ses olayını ilk başta bizde fark edemedik yükledikten sonra hatta yüksek ses ile dilediğimiz de fark ettik
yazdıklarınızı not aldım eğer işe yarayacaksa seve seve kullanırım
selamlar