Alıntı ozer12 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Elinde canon/nikon vb bir makinayla ve boynunda canon/nikon vb yazılı bir askıyla sokaklar da dolaşmak sizce bundan çok mu farklı?

Evet belki dediğiniz gibi 'tebrik etmek gerek.' fakat bu mantık ve bakış açısıyla bakarsak örnekler fazlasıyla çoğaltılabilir. Sonuçta alan ve bu reklamı istemeyen bir kişi PS başına geçerek 5dk'sını ayırıp reklamı kaldırarak bu stratejiye karşı kendi önlemini alabilir.

(verilen sadece bir örnektir, genelleştirilerek sorulmuştur.)
selam kardesım

senın yaptıgın calısmalar cok guzel gercekden , photoshop da yazıları kaldırıp ıyı calısmalar yapıyorsun , orjınal danbo da amazon.co.jp yazısı var,bu yazıyı kaldırırsak danbonun orjınallıgını bozmus oluruz .

cunku danbo demek amazon demek , danbonun kutusunun seklı ve ustundekı her yazının bır anlamı var aslında . ben japonyada yasıyorum amazondan urun alırsanız sıze gelen kutu aynı danbonun kafası seklınde gelır ,goz ve burun seklı harıc dıger hepsı aynıdır .

adamlar kolının kutusunu kafa yapmıslar yani eger yazıyı sılersek danbo bozulur ,yoksa sen cok orjınal harıka fotolar cekıyorsun

danboyu turkıyede sadece ben satıyorum arkadaslar , su an talep fazla yok , gırısımlerım ıle ıhsallah turkıyede tanıtımını daha fazla yapacagım

herkeze saygılar sevgıler