CanonTURK Foruma Hoş Geldiniz.
Toplam 1 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 1 arasi kadar sonuc gösteriliyor
  1. #1
    Canonturk Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    sinan bayındır
    Makina:
    nikon d800
    Üyelik tarihi
    13.February.2011
    Nereden
    istanbul
    Mesajlar
    30

    Standart ff ye geçeceğimden satılık 60d ve bir sürü şey!

    Sadece 3 aylık canon 60d body. Full kutu içeriği ve aldığım dükkanın garanti için verdiği belge ile birlikte. Shutter sadece 3400. Bildiğin sıfırdan farksız makina. Fiyat: 1850 tl.

    Makinayla beraber aldığım yine garanti kartıyla birlikte sigma 50mm f1.4 kutusu koruma kılıfı parasoleyi dahil. Canon f1.4 ü her karşılaştırmada tokatladığını söylememe gerek yok bilen bilir. Taş çatlasın 750 kare çekim yapılmış. Sıfır gibi değilse almayın. Fiyat: 850tl. (spot urun degıldır spot arayanlar daha uyguna bulabılır)

    geniş açım ise temiz tokina atx 11 -16mm pro dx 11-16mm f2.8 lens (canon bayonet) ön, arka kapak ve kutusu mevcuttur. Lens kozmetik olarak kesinlikle iyi durumda. Herhangibi bir sorunu yoktur. Canonun ünlü 10-22 si 3.5 diyafram iken tokina 2.8 diyaframdır. Kesinlikle kapalı alan çekimlerinde canondan daha iyidir. Keskin bir lenstir kullananlar bilir. 60d ile tadından yenmiyor bu objektif. Zaten ken rockwell üstad diyeceğini demiş tokina 11-16mm bu arada örnek bir fotorgraf ıcın fotokritik - aya sofya fotoğrafı | aidenmcreary fiyat: 1030 tl


    birde core i5 4gb ram 1 gb paylasımsız ekran kartı 320gb harddısk ozellıgı var. Asus un bu serisinde batarya tak çıkarlı ve bataryayı 10 kez bile kullanmış değilim. Sürekli kablo ile bataryasız kullandım. Alan arkadaş pil ömründen anlayabilir. Bu benim bilgisayarımın diğer ikinci el bilgisayarlardan en büyük farkıdır. Sıfır bataryanız olacak yani nerdeyse. Üzerinde en ufak cizik bulana bedava veririm. Cihaz 15/10/2010 tarihli türkiye fatura ve garantili. Garantisinin bitmesine 16 ay daha var. Kesinlikle en ufak bir çizik dahi yoktur. Çok net. Dolar fiyatlarıyla beraber bilgisayar fiyatlarının uctugu bugunlerde ıyı bı rakamdan verıyorum. 1050 tl.

    Arkadaşlar takas olayına gelirsek 1250 tl fiyatlı yurtdışı ıphone 4 ler var sahibinden.com da. Sadece onlarla takas olur onun dısında takas kesınlıkle yok. Bırde komısyon farkı bıle versenız nette satıs yok. Istanbulda bulusuruz elden gorur bakar begenırsenız alırsınız canlar. Sımdıden tesekkur edıyorum.










    Konu afjeo tarafından (08.August.2011 Saat 18:30 ) değiştirilmiştir.

Bu Konu için Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •