26 Haziran 2010'da Nova fotoğrafçılık'tan resmi garantisi ile sıfır olarak satın almıştım. (bkz. 3.fotoğraf) Yani 1 ay kadar daha resmi garantisi devam etmekte.

4-5 ay kadar önce diz hizasından çanta içerisinde makineyle yere düşürmem sonucu filtre çapında ufak bir çatlak meydana geldi. Sonrasında lesni sorunsuzca kullanmaya devam ettim ancak elimde 67mm filtre olmadığı için filtre takılabilir mi açıkçası test edemedim. Minik bir çatlak olduğundan takılabilir gibi geliyor bana. Çatlağı son 3 fotoğrafta düzgün bir şekilde göstermeye çalıştım.

Kutu içeriği baştan aşağı tamdır ve bahsettiğim ufak çatlak haricinde baştan aşağı dört dörtlük bir lenstir.

İzmir'deyim. Önümüzdeki 1 ay içerisinde İstanbul'a hayyam'da 5D aramak için uğrama şansım yüksek. Yani bu lensi satmamın sebebi de 5D'ye geçiş yapmak istememdir onu da laf arasında söylemiş olayım. Yoksa kullandığım 11 aya yakın zaman içerisinde çok sevdiğim bir lens oldu gerçekten. Lensi araştıranlar performansının nasıl olduğunu mutlaka biliyorlardır ama ben gene de kendi çektiklerimi şöyle bir iliştireyim: Tamron 17-50mm f/2.8 - a set on Flickr

Fiyat olarak 575 TL istiyorum. Pazarlıktan yana değilim. 600 TL yazmışım da pazarlıkla 575'e inmişim farz edin eğer pazarlık sünnet diye düşünüyorsanız =)