CanonTURK Foruma Hoş Geldiniz.
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 26 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 26 arasi kadar sonuc gösteriliyor
  1. #21
    Koray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    CT İstanbul Avrupa Yakası Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Koray Emniyetli
    Makina:
    60D
    Üyelik tarihi
    23.October.2010
    Nereden
    İstanbul
    Yaş
    38
    Mesajlar
    826

    Standart

    Alıntı babaluga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hemen yazalım o zaman mini dışında(her zaman birşeylerin yaptığı yansımadan faydalanıp direksiyonun ortasındaki yazıyı okut bize kesik kalmasın yazı jilet gibi okunsun) seçtiğin fonlar kötü... konuyla alakasız, birşeylerin tarzını yansıtacaksa balıkçı, hamsi teknesiyle o araba ??? ??? ???
    Çok lüks bir yat olur anlarım...
    Hemen bana yorum yazın demek istemedim yine yalnış anlaşıldım galiba ben genel konuştum..Ayrıca bozulmadım!! yaptığınız eleştiri için teşekkür ederim dikkate alıcam kısaca demek istediğimde buydu zaten bu yorumunuzu veya eleştirinizi keşke konuma yazsaydınız..Tekrar teşekkür ederim..










    60D 10-20 mm EX DC HSM - 17-50 mm 2.8 (non vc) - 50 mm 1.8 II - YN560 x 2 - RF602 (2+1) B+W 77mm ND 3.0 - CASELOGIC DCB309K - Cullmann Magnesit522 tripod

    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

  2. #22
    ermanatasoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    CanonTURK İstanbul Avrupa Yakası Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Erman Atasoy
    Makina:
    Canon 7D
    Üyelik tarihi
    29.April.2010
    Nereden
    İstanbul
    Mesajlar
    1,469

    Standart

    Arkadaş yazmıyım yazmıyım dedim ama dayanamadım... tek konu altında toplanması fikri ki zaten öyle yapılıyor şuan bence en mantıklısı.. altta kalır konular demiş Kemal bey ama ben dün akşam ps kurarken şu ayarları yapın diye açtığınız konuyu ps kısmına girip sayfalara bakara aradım buldum... yoldju arkadaşıma katılıyorum doğru soru sormak lazım.. araştırmak lazım forum mantığını bilmek.. hemen heyecan yapıp selam ben geldim forumunuz iyiymiş güzelmiş diye yazıcamıza forum kurallarını bir öğrenmeye çalışmak lazım.. sonra kategor kategori ayrılmışmı herşey ayrılmış... e gir bi bak ne istiyosan ne arıyosan.. yoksa konuyu açar sorunu sorarsın.. kimse kusura bakmasın bende yeni üyelerdenim ama kısa sürede çözdümki burası ticari maksatla açılmış bir forum değil yada başka nedenlerden dolayı.. ve görüyorumki 2010-2011 canonturk.com için yapılanma yılları.. e bu sürede herşeyden şikayet edip yeni bir üyenin yanlışı için konu açıp insanların merak edip vakitlerişni harcamak uğraştırmak yerine sabretmek özelden mesaj ile bazı şeyleri belirtmek ve herşeyden ziyade illa moderatör olmayı beklemesek bazı çabalar için.. sanki modlar yapıcak biz oturucaz yada onlar düşünücek onlar yapıcak.. ben şahsen kaç kez girişimlerde bulundum adminlere mesaj attım şu şöyle olsa bunu böyle yapsak filan diye.. benimde sözlerimin kısa özeti şudur; forum kurallarını öğrenmeyen forumun mantığını çözememiş heyecanla bilgisiz arkadaşlar nasıl araştırmadan var olan konuya rastlayamazsa.. bu konuda 1-2 güne kadar aşağılara gidecek ve bunuda göremeyecekler.. o zaman bu ve bg. konuların açılmasının mantığı ne olacak.. yineliyorum bana göre 2010-2011 canonturkun yapılanma yılları herşeyi konu açarak değilde özelden msnden vs yada toplantılarda oturup görüşsek uzlaşsak çok daha yararlı olur... mod.lara çok görev düşüyor... adam yeni bir konu açtı halbuki aynı konudan2-3 tane daha var... o linkleri altına yazıp birde forum kuralları linkini yazıp
    arkadaşa yardımcı olup sonra o mesajı silsek ne arkadaş kırılır ne biz
    neyse uzatmayayım fazla.. saygılar..











  3. #23
    Mert Gundogdu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Administrator

    Status
    Offline
    İsim
    Mert Gündoğdu
    Makina:
    5D Mark IV
    Üyelik tarihi
    15.July.2009
    Nereden
    İstanbul
    Yaş
    36
    Mesajlar
    8,190

    Standart

    Alıntı ermanatasoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adam yeni bir konu açtı halbuki aynı konudan2-3 tane daha var... o linkleri altına yazıp birde forum kuralları linkini yazıp
    arkadaşa yardımcı olup sonra o mesajı silsek ne arkadaş kırılır ne biz
    neyse uzatmayayım fazla.. saygılar..
    Konunun özeti yukarıda Erman Abi tarafından yapılmıştır. Biz elimizden geldiğince benzer başlıkları kitleyip silmeye çalışıyoruz. En azından kendim bunu yapıyorum.

    Kemal abi'ye forumdan sıkılma konusunda katılıyorum. Geçen seneki daimi üyelerimiz artık foruma bakıp çıkıyor sadece.. Çok azı birşeyler yazıyor.. Fakat Kemal abi yelpazeyi geniş tutup kurucularıda bu konuya dahil etmiş Açıkcası sitenin her gün büyüdüğünü gördükçe site beni mutlu ediyor. Girmezsem aklım kalıyor. O yüzden internete bağlı olduğum her türlü ortamda sitedeyimdir

    Yine Kemal abi'nin bahsetmiş olduğu forumdaki gereksiz konuların temizlenmesi konusunda iş başa düşüyor. Gerçi elimden geldiğince silmeye çalışıyorum ama sağlam bir çalışmaya başlamak gerekiyor anlaşılan..

    Onun dışında belirli modellere belirli başlıklar açılsın denilmiş. Fakat bununda bir sonuç olacağını düşünmüyorum. Forumu araştırıp başlık açan kişi zaten başlığı bulur ama bakmadan başlık açan kişi o başlığın olup olmadığından haberi bile olmaz.

    Diğer bir konu ise Facebook albüm linklerinin paylaşılması. Bu konu gerçekten anlaşılması güç bir durum. Eğer facebook fan sayfanız grubunuz varsa üyelerimizin siteleri bölümünde başlığında paylaşabilirsiniz. Fakat bunun dışındaki bütün facebook albüm linkleri forumdan kaldırılacaktır.











    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

  4. #24
    Tahir Yildiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Administrator

    Status
    Offline
    İsim
    Tahir YILDIZ
    Makina:
    Nikon D600 + Canon 5D Mark III
    Üyelik tarihi
    15.July.2009
    Nereden
    Istanbul
    Yaş
    38
    Mesajlar
    3,674

    Standart

    Her forumda zamanla uyelerin sikilmalari problemi yasanacaktir ve bu cok dogaldir, bazen fotografa cok yakin bazi gunler ise cok uzak olabiliyoruz, bu bizim sitede olus nedenlerimizi de degistiriyor, bunlar cok dogal.

    Sitenin duzeni ve isleyisi su anda cok problemli degil. Eskiden cok daha ciddi bir siteydik ve cok kontrolluyduk, simdi biraz daha esnek, biraz daha geyige izin veren bir siteyiz, bu uyelerin de katkilariyla oluyor aslinda. Eskiden tek soru tek cevap gibi calisirdik, simdi daha fazla fikir gibi calisiyoruz. Kucuk degisikliklerden sikayetci olanlar da destekleyici olanlar da olacaktir. Ama sonuc olarak site ve uyeleri iyi, egitimli insanlar.

    Kemal Abi'nin fotograf modasi hakkinda yazdiklarina tamamen katiliyorum. Sitemizde de dahil olan yuzde80lik bir kesimi buna sokabilirim rahatlikla. Onemli olan fotograf degil, elindeki ekipmanlar ve onlarla hava atmak. Bir tane fotograf goremiyoruz ne yazik ki.

    Sitenin kurulus asamasindaki sicak ortam, uc bes kisilik bulusmalar o kadar icten ve fotograf gonulluleriyleydi ki... Ama buyuyen her ortamda oldugu gibi bilgi kirliligi olacaktir. Bu yazdiklarimi lutfen yeni uyeler kisisel almasin sadece ortamdan bahsediyorum.

    Biz Mert ile adminler olarak siteden uzak bile gorundugumuz zamanlarda bile aklimizin bir kosesi kesinlikle burada. Kolay bir sey gibi gorunse de arkaplanda cok fazla isi- detayi olan bir site. Keske zamanimiz olsa da daha fazla ilgilenebilsek, ama sonucta hayatimizi devam ettirmeye yarayan isimiz farkli.

    Iyi bayramlar...











    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

  5. #25
    iceveberg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    CT İstanbul Anadolu Yakası Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    SELİM EMANET
    Makina:
    CANON 5D + 6D
    Üyelik tarihi
    12.April.2010
    Nereden
    İSTANBUL-Beykoz
    Mesajlar
    2,395

    Standart

    Bu konuyu açarken ki amacımı erman abi kelimelerle daha iyi anlatmış...
    Sitedeki çogu arkadaşımız forumun nasıl bir mantıkla çalıştıgını bilmiyor..
    sitede arama yerine soru soruyor.. fotograf adına hiçbir şey yokk ortada...

    iyi bayramlar CanonTurk...










    "Sadece kameranız ve siz varsınız. Fotoğrafınızdaki kısıtlamalar size bağlıdır; çünkü ne gördüğümüz kim olduğumuzdur." -Ernst Haas

  6. #26
    NDE
    NDE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Canonturk Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Narin Deniz Erkan
    Makina:
    Canon 5D Mark II
    Üyelik tarihi
    24.October.2010
    Nereden
    İstanbul
    Mesajlar
    33

    Standart

    Merhaba, ben foruma yeni üye oldum sayılır. Aslında biraz karışık buldum. Kategori ve alt kategoriler biraz daha yalınlaştırılabilir diye düşünüyorum.

    "Yeni başlayanlar için", soru ve sorunlarınız gibi kategori dışı bölümler açılabilir belki.

    Bir de galeriye fotoğraf yüklerken çok geç yayına giriyor, Tabii, her fotoğrafın belirli bir süre kalması da lazım adil düzen için bu daha farklı nasıl olacak bilemedim ama insan bazen yüklediğini bile unutuyor.










    • Emeğinin karşılığını, ne yaptığını bilmeyen insanlardan alamazsın.
    • Değer bilmeyenlere sakın emeğini sunma.
    • Asla bilmeyenle tartışma.

Bu Konu için Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •