Ürünler temiz kullanılmış, çiziksiz, hasarsız ve kutusunda özenle saklanmıştır. KArgo alıcıya aittir. Ürünlerin tamamını alırsanız kargo bana aittir. İade kabul edilmeyecektir. ( Kargo hasarı hariç) ( Ferdi DEMİRCAN- 0505 476 51 [email protected])

Michael Moore Fahreneit 9-11 ve benim Cici Silahım ikisi toplma 4 cd 10 lira (piyasada yok)

Fahrenheit 9/11 Michael Moore tarafından çekilmiş bir siyasi taşlama/belgeseldir. Taşlamanın odağında ise ABD Eski Başkanı George Bush var. Bu siyasi taşlama sadece ABD halkının üzerinde oynanan oyunlar değil aynı zaman da dünya üzerinde çevrilen karanlık işleri açık bir biçimde dile getirmektedir. Bu filmi asıl değerli kılan da hiçbir iddianın delilsiz olmaması.

Benim Cici Silahım, yönetmen Michael Moore tarafından çekilmiş 2002 yapımı belgesel film. Özgün adı Bowling for Columbine dır. Tüm zamanların en çok gişe yapan belgesel filmleri arasında altıncı sırada yer almaktadır.[1] Columbine Lisesindeki katliamı çıkış noktası alarak ABDdeki bireysel silahlanma ve şiddet ögesi üzerine vurgu yapmaktadır. 2002 Cannes Film Festivalinde[2], belgesel dalında Oscar ve en iyi yabancı film olarak César [3] ödüllerini kazanmıştır.



National Geographic Tuhaf Günler 1-2 Edward Norton sunumu- 4cd 10 lira

Bilim insanları ve araştırmacılar uzun süredir dünyamız hakkında bir dizi sırrı çözmeye çalışıyorlar. Belgeseller aslında bir dedektiflik dizisi. Ünlü oyuncu Edward Nortonın sunduğu bu dizinin tek farkı dedektiflerin üzerinde çalıştığı olay mahallinin gezegenimiz olması&

Gezegenimizin dört bir yanında insanı huzursuz eden dönüşümler yaşandığını izliyoruz. Daha sık ve daha şiddetli doğa olaylarına tanık oluyoruz. Araştırmacılar, hızlı küresel değişimin yaşandığı bir döneme girdiğimizi düşünüyorlar.Bunlar, yeryüzünde yaşanan tuhaf günler.

-
National Geographic Amazing planet 2 dvd 10 lira

Dünyamız canlı renkleri ve hareketli doğasıyla çarpıcı bir güzelliğe sahip. Farklı biçim ve dokudaki oluşumlarıyla hayranlık uyandırıyor. Zarafeti ve gücüyle bizi şaşırtıyor. Ancak Dünyanın en görkemli yanları, ne yazık ki insan yaşamında tanıklık edilemeyecek bir zaman diliminde ortaya çıkmıştır. Muhteşem Gezegen (Amazing Planet) filmi için, National Geographic, NASA ve Amerikan Jeoloji izleme Enstitüsü ile ortak bir çalışma yaptı ve Dünyanın tarihini sanal bir zaman makinesinde baştan yarattı. Bu sayede, yüz milyonlarca yıl süren doğal olaylar saniyelere sığdırıldı. Birbiriyle çarpışan kıtaları, kutuplardan yayılan buzul çağlarını, Himalaya dağlarının göğe yükselişini, okyanusların en derin noktası olan Mariana Çukurunun oluşumunu bu muhteşem filmde izleme olanağı bulacaksınız.



National Geographic Rüyaların bilimi 1 dvd 5 lira

Rüyalar ilk çağlardan beri insanoğlunun yaşantışına yön vermiş, tarihin akışını değistirmiştir. Rüyaların dünyasında neler olup bittiğini bilimin anlaması ve açığa çıkarması gerçekten mümkün müdür?
Bazılarımız hatırlamasa da, hepimiz gecede dört ya da beş rüya görürüz. Bu rüyalar gerçekte bir anlam taşır mı yoksa doğası itibariyle rüya görmek zihnimizi etkileyen geçici bir çılgınlık durumu mudur?
Rüyalarımızla yaşadığımız olaylar arasında nasıl bir iliski vardır? Tekrar tekrar aynı rüyayı görmek ya da birçok kisinin aynı rüyayı görmesi nasıl mümkün olur? Rüyalar Freudun dedigi gibi, bilinçdışımızda baskılanan arzularımızın açığa çıkması mıdır? Yoksa beyindeki sinapsların rasgele ateşlenmelerinden baska bir sey değil midir? Bunlar ve benzeri sorulara, bu filmde yanıt bulabilirsiniz.



National Geographic Yaşama yolculuk 2 dvd 10 lira

İnanılmaz bir belgesel&Bebeğinizin ilk yolculuğu&Yaşama yolculuğu.Çok akıcı bir film şeklinde kurgulanmış.Aşkın meyvesinin anne kucağına gelene kadarki tüm ayrıntılar. ( Bir yorum)



BBC Earth 3 dvd 10 lira

Mavi Dünyanın bir çok ödül kazanmış ekibi Yeryüzünü daha önce hiç görmediğiniz bir şekilde kutlayan bu destansı belgeselle geri dönüyor. Dünyanın inanılmaz bitki örtüsü ve hayran bırakan vahşi yaşamını gözler önüne seren Yeryüzü, gezegenimizdeki çeşitliliğe gerçekçi bir açıdan bakıyor.

Yapımı dört yıl süren ve inanılmaz bütçelerle tamamlanan Yeryüzü, televizyon tarihinde doğa belgesellerinin sınırlarını yeniden çiziyor. Yüksek çözünürlüklü görüntüler, son derece hızlı kameralar ve mümkün olan en harika görüntüleri havadan çekebilen teknoloji Yeryüzünde birarada.

Bu şaşırtıcı televizyon deneyimi az görülmüş aksiyona, hayal edilemez boyutlara, olağanüstü mekanlara ve dünyamızın en sevilen, vahşi ve gözlerden uzak yaratıklarıyla samimi anlara sahip. Bu son derece başarılı seri sizi en yüksek dağlar ve en derin nehirlerden, değişen mevsim koşullarından Dünyanın en uç bölgelerindeki hayatta kalma savaşına doğru bir yolculuğa çıkarıyor.

-

Bunların dışında

What the bleep do we know 1 dvd 5 lira
National Geographic aşkın bilimi 1 dvd 5 lira
Walt Disney Sacred Planet 1 dvd 5 lira
BBc mavi dünya- (cdler sağlam cd kutusu çatlak) 4cd 10 lira
BBC cinsiyetlerin sırrı-3 cd 7, 5 lira
The Fog of War 2cd 5 lira
Studio Canal Genesis 1-cd 2, 5 lira
BBC Human Mind 1 dvd 5 lira

Ürünler temiz kullanılmış, çiziksiz, hasarsız ve kutusunda özenle saklanmıştır. KArgo alıcıya aittir. Ürünlerin tamamını alırsanız kargo bana aittir. İade kabul edilmeyecektir. ( Kargo hasarı hariç) ( Ferdi DEMİRCAN- 0505 476 51 [email protected]) Tamamı 100 lira+kargo benden ayrıca parça parça da satabilirim