Merhaba Arkadaşlar,

maalesef iş hayatımdaki yoğunluğum dolayısıyla fotoğraf merakımdan oldukça uzaklaştım. Bunun için elimde atıl duran ekipmanlardan bazılarını sattım. Şu an elimde sadece imzamda bulunan 7D Body ve 70-300 Lens kaldı. Dolayısıyla bir sırt çantasına da gereksinimim kalmadı.

Bundan yaklaşık 2 sene önce fotografium.com'dan satın aldığım, bu süre içerisinde çok ama çok az kullandığım sırt çantamı aramızdan bir arkadaşıma hiçbir ücret talep etmeden vermek istiyorum. Çantayı sadece 3 defa yurt dışı seyahatimde kullandım. Onun dışında sürekli evde, odamda duruyor.

Çantanın fotoğraflarını da yeni aldığım zaman forumumuza yüklemiştim. Buradan ulaşabilirsiniz: http://www.canonturk.com/cantalar/19...tml#post300848

Bu çantayı ücretsiz vereceğim. Çanta aynı fotoğraflardaki kadar yeni ve temizliktedir. Ancak anlayışla karşılanırsa bir-iki şartım var.

Öncelikle gerçekten bir sırt çantasına ihtiyacı olan bir arkadaşımıza vermek istiyorum. Mevcut çantası olan ve yenilemek amacında olan arkadaşlar lütfen yazmayın. Bir diğer husus, öğrenci olması ve ailesinden uzakta, farklı bir ilde öğrenim görüyor olması önceliğimdir. Ailesinden uzakta olan bir öğrenci arkadaş bulunamaması durumunda yalnızca öğrenci olanlara öncelik tanıyacağım. Gönderim için kargo bedeli de tarafımdan karşılanacaktır.

Anlayışınız için teşekkür ederim. Hepinizin ışığı bol olsun