Selamlar. Ekipmanımda en sevdiğim Canon AE-1 Seti satıyorum;

Canon AE-1 Body (çok temiz. Hiç bir problemi yok vizör lastiği pil kapağı hepsi yerli yerinde-pil takdırdıktan sonra 2 rulo çekim yaptım hiç bir sorunu yok-retro boyun askısı mevcut)
Canon FD 50mm f1.8 S.C (super coated)
CCT marka 28mm (Canon FD) Macro ve Geniş Açı Lens (Multi Coated) f2.8 (FD sistem dünyayı sallerken Amerika için üretilmiş. Üreticisini ve detayını bilmiyorum. Sıfırdan farksız)
GEMINI 80-200MM f4.5 Macro MC Zoom Lens (bu lens de sıfırdan farksız ve aynı üstteki geniş açı macro lens gibi Amerika'ya özel üretilmiş markalardan. içinden çıkan kullanma kılavuzunu da muhtemelen belgelerin arasındadır) Kozmetik olarak 10/9,9
Vivitar Flash - Gövdenin bakımını yaptırdığımda pinhole fotoğraftan Yusuf Bey ve Osman Usta flashın pil yuvasındaki kapağı bezle temizleyerek çalıştırmıştı. Ben flashı kullanmadım ama o anda çalışıp patladıldığından sorunu yok. Varsa da uzun süre kullanılmadığından flash kapağının silinip pillerini takmak gerekiyor.
Gövde'nin kullanım kılavuzları ve Canon FD lens kitapçığı vb gibi FD sistem hakkında broşür ve kitap
Bu ekipmanı ideal bir şekilde alan ve hiç de büyük gözükmeyen harika deri çanta









Sadece Standart FD 50mm (S.C olmayan) f1.8 lensiyle kozmetik olarak problemli (pil kapağı -vizör lastiği kayıp vb gibi sorunlarla ) yaklaşık 300 TL ye çok rahat satılıyor. Ben bu Canon FD Set için 500 TL düşünüyorum.