Nakit ihtiyacı sebebiyle ürün satılmaktadır. Fiyatı 2800 TL dir hepsi için ve yanında yedek OEM batarya da hediyedir.

Alalı çok olmadı ve yeni bir makineye kaynak oluşturacağı için satılıyor.
Herhangi bir çiziği vs yoktur. Ürünü sattığım müşteriden iki ay sonra satın aldım. fotografium'da çalışıyorum. Ve müşterimden aldığım fiyata yedek bataryasını ekleyip birlikte veriyorum.
Kartı da eklemek isterdim ama ama onu yeni makinemde kullanacağım.

İki ürün de garantileri mevcut. Lens Aras fotoğrafçılıktan alınma makine ve deri çanta da fotografium'dan alınmadır. Ben sattım hatta.

Fotoğraflarda detayları görebilirsiniz.

Kutu içeriklerinde ne varsa onların hepsi tek tek durmaktadır poşetlerine kadar.

Almak isteyen arkadaşlar elden görüp alabilirler. Fotografium'da çalıştığımı söylemiştim. Açık adres www.fotografium.com'daki adrestir. Sirkeci garının tam karşısında kefeli iş merkezi ikinci kat. Esmer chef ve bolulu hasan ustanın yanındaki han.

Telefonum 506 339 00 96 Turkcell

Gün içinde saat 10 u geçmeyecek şekilde rahatsız edebilirsiniz. Sabah da 8 den sonra. yani 08:00-22:00 arası arayabilirsiniz.
İndirim malesef yok. Çünkü ben de aldığımın üzerine koyuyorum ki makinelerin hala 2 yıl 10 ay daha garantili olduklarını unutmamak gerek.


Bu arada yashica yashinon DX f/1.4 50mm lens de 200 liradır. Almak isteyen ollursa canon af çipli adaptörüyle birlikte 200 liraya alabilirler.

Tek isteğim eğer gelecekseniz ve almak istiyorsanız bir gün önceden kesinleştirelim çünkü kutuları evimde. Onları en azından iş yerime getiririm ve doğrudan hepsini satın almış olur bir daha da uğramak zorunda kalmazsınız kutuları vs için.

Detaylı fotoğraflar aşağıdadır. Ayrı ayrı satışı yoktur.