Cihaz yakın bir arkadaşımındır. Body kozmetik olarak sorunsuz 10/9 oda 2.el olduğu için. Kesinlikle çizik, darbe vs yoktur. Kozmetiğinin yanında teknik olarakta bir sıkıntısı yoktur.
Objektif tele lenslerde sık karşılaşılan aşağı doğru tutulduğunda zoom in yapma sıkıntısı var çözülebilecek birşey. Objektifte çizik, darbe vs kesinlikle yok. Yanında orjinal parasoleyi de verilecektir.
Ayrıca SONY HVL F43 AM TTL HSS özellikli Flash da satılıktır. Ürün çok az kullanıldı. Kozmetik ve teknik olarak hiçbir sıkıntısı yoktur. Flashın orjinal sony çantası da mevcuttur.
İsteyen olursa ürünlerin fotoğrafları daha sonradan eklenecektir.

Ürünler ayrı ayrı olarak veya set olarak satılacaktır. Body ile lens kit olarak satılmadan diğer ürünler satılmayacaktır.
Sony a77 body - sony 18-250 f 3.5 6.3 kit olarak fiyatı 2800 tl dir.
Flash sıfır muadilidir çok az kullanıldı. Çantasıyla birlikte fiyatı 450 tl dir. Flashın türkiye fiyatı 700 lira civarıdır.

Hepsini bir almak isteyene toplam son fiyat 3100 tl dir.

Takas eşdeğer ürünlerle düşünülebilir. Çalıştığım için mesajlara sık bakamıyorum cep numaram 0542 739 91 89 ürün sahibinin adı Hüseyin AVCI. Dediğim gibi fotoğrafları görmek isteyen olursa daha sonradan eklenecektir.