1 yıldır severek kullandığım makinemi ihtiyaçtan dolayı satılığa çıkardım. Geçen yıl çok aramıştım temiz bir 5D bazı üyeler bilirler, başlarını ağrıtmıştım

2. kullanıcısıyım ve aldığım da 10-12.000 shutter dolaylarındaydı. Ben de çok sık fotoğraf çekmediğim için tahmini shutter şuan max 16-17.000. Fotoğraflarda da görüldüğü üzere temizdir.
Üretimi en son seriden yani 2xxx ile başlayan seriye aittir.(bu seride öncekilerinde olan LCD ekranın yeşile çalan görüntü hatası düzeltilmiş).
Tripod yuvasının çevresi, flash kızağı, hafıza kartının kapağı, LCD ekran, deklanşörün çevresi gibi sık kullanımla aşınan bölgelerde herhangi bir deformasyon da bulunmamaktadır.
Profesyonelce kullanılmamış olarak satın aldım ve bende öyle kullanmadım. Stüdyoda kullanılmış makinelerle karıştırılmaması gerekir, onlara nazaran çok temizdir.
Herhangi bir değişeni yoktur. Fotoğrafları o yüzden olabildiğince detaylı olarak yükledim.

Yanında 3 adet orjinal bataryasını,şarj aletini ve ek olarak amerikadan kendim satın aldığım Sandisk extreme III 8gb/30mb yazma hızına sahip hafıza kartını veriyorum.
Hafıza kartını 4 yıldır kullanıyorum ve en ufak bir sorun bile yaşamadım.

Ürün görüldüğü gibidir ve kutusu yoktur. iletişim için telefon numaramı ve site üzerinden mesaj yolunu kullanabilirsiniz.
Tek ricam TAKAS niyetim yoktur,o yüzden takasla ilgili bir teklifte bulunmamanız.

Nakit : 1750 TL
Sanal Pazar: 1800 TL

Fotoğraflarını buraya yükleyemedim kusura bakmayın. Aşağıdaki ilanlardan fotoğraflarını inceleyebilirsiniz.

Ikinci el Canon EOS 5D DSLR Fotoğraf Makinesi Uygun Fiyatıyla sahibinden.com'da - 133008341


2. el Canon 5D body +Sandisk extreme III 8gb+3 orj. batarya 1.800 TL Sanalpazar.com'da