Merhabalar, yine elimdeki ihtiyaç fazlası makinaları daha aktif kullanabilecek birilerine ulaşması için satma kararı aldım. Fiyatlarını uygun tutuyorum pazarlık teklif etmeyiniz.

Nikon D70s Body - 290 TL

Body geldiğinde açıkcası garip bir yapışkanlık vardı üstünde temizledim şuan sorun yok. Yaklaşık 15k shutter sayısında CCD sensöre sahiptir. Bu biraz daha keskinlik verir fotoğraflarınıza. Sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Şarj aleti ve hafıza kartı yoktur. 1 adet batarya ile gönderilecektir.






Samsung GX10 Body - Namı Diğer Pentax K10D - 475 TL

Samsung marka pentax üretimidir. Pentax K10D ile aynı özelliklere sahiptir. Bilindiği gibi Pentax makinaların bir dönem sensörlerini samsung ürettiği için Samsung adı altında da piyasaya sürülmüştür.

Yaklaşık 40k shutter seviyesindedir. Sorunsuz ve temizdir. rahatsız etmeyecek şekilde kılcal çizikler görülebilir.
CCD sensör sayesinde fotoğraflarda keskinlik daha üst sevieydedir. Body titreşim engelleme özelliği ile kullanıcıya kolaylık sağlamaktadır. Jpeg kalitesi olarak çok iyidir. Tok ve sağlam bodysi ele oturur. Fotoğrafcıya güzel hissiyat verir.

3 inc ekrana sahiptir. Bu fiyata alınabilecek en iyi makinalardan biridir. Sayısız ödül ve övgü almıstır. İnternetten araştırabilirsiniz.




Pentax Me body - 75 TL

Aktif olarak kullandığım bir slr. Kullanımı çok zevkli ve güzeldir. Sorunsuz ve temizdir. Pilleri yeni değişti sayılır. Çok yeni bir makina olmadığı için hafif kullanım izleri görülüyor onun dışında sorunsuzdur.

isteğe bağlı pentax uyumlu lenslerle set yapabilirim.



Konica Autoflex TC - 50 TL

Yeni aldığım ama kullanmaya fırsat bulamadığım bir slr. Kontrollerimde sorunsuz görükmekte ama alan arkadaş bir daha elden geçirmesi lazım. Kozmetik çok büyük bir kusuru yoktur. Piller değişmesi lazım sanırım.

isteğe bağlı uyumlu lenslerle set yapabilirim.



İbrahim
0542 318 49 95