Arkadaşlar farkında olmadan yine elimde fazlaca lens birikmiş durumda, bu lensleri uygun fiyatlara elimde cıkarmayı düşünüyorum. Lensler ve durumları aşağıdaki gibidir.


Industar-61 LZ 50mm f2.8 MC M42 Macro - 150 TL

Yıldız bokehleriyle ünlenmiş aynı zamanda iyi bir macro lenstir. Netleme halkası sorunsuz. Diyafram halkası sorunsuz. Optikler sorunsuz.
Yakın çekimler için harika bir lenstir.





Olympus 28mm 3.5 + Canon çipli adaptör - 100 TL

Olympus lensleri hep sevmişimdir. Güzel sonuçlar verir. Kondüsyonu iyi. Ön optikte bir kaç çizik var ama kesinlikle fotoğrafa etki etmez. Hiç satmayı düşünmediğim lenslerden biriydi.



Minolta 45mm f:2 MD bayonet - 80 TL

Minolta slr makinam için almıştım bu lensi, bir çeşit pancake lens gibi. f:2 diyafram açıklığına sahip iyi bir performans sergileyen keskin bir lenstir. Sorunsuz ve temizdir.
Bu lens ve sony nex sistem ile çekilmiş örnek kareler ; NEX 6 and Minolta 45mm f2: Sony NEX Talk Forum: Digital Photography Review



Revuenon 50mm 1.4 PK Bayonet - 165 TL

Revuenon MC versiyon 1.4 diyuafram açıklıktaki tertemiz lensim ihtiyaç nedeniyle satılıktır. Lens internet derecelendirme sitelerinden çok yüksek puanlar almıştır. Özellikle araştırıp almıştım. Lens çözme kuvveti oldukca yüksek olup verdiği sonuçlar bakımından o aralıktaki rakip lenslerin hepsine açık ara fark atacak performanstadır.
Japon üretimi olup gerek optik gerekse kozmetik sorunsuzdur.





Pentax Smc-M 50mm 1.7 PK bayonet - 90 TL

İstinasız manuel lenslerin içinde yeri ayrı bir lenstir. Gerek keskinlik gerek renkler ve bokeh kalitesi olsun severek kullandığım bir lenstir. İki tane olduğu için satılık. Optik ve kzometik kusuru yoktur.





Vivitar 35mm 2.8 PK bayonet - 75 TL

Pentax slr makinam için almıştım kullanmak nasip olmadı. Genelde kullanacağım lensleri araştırarak alırım ki bu lenste iyi kalite imaj elde etmenize yardımcı olur. Optik ve kozmetik kullanım dışı sorunu yoktur.



Soligor 35-70mm f:2.5-3.5 zoom - 75 TL

Soligorun farklı lenslerinden, özellikle 35mm de f2.5 olanak vermesi bence bu lensi diğerlerinden ayıran özelliği. Temiz ve sorunsuz. Makro moduda var. isteyene body ile birlikte satılabilir



İbrahim
0542 318 49 95