Arkadaşlar artık bu hastalığa bir dur deme zamanı yada kendimi kandırmaya devam edeceğim. Elimdeki manuel lens yada makina namına ne varsa demeyeceğim çünkü hala kullanmadığım halde kenarda tuttuğum bir iki lens kaldı diğerlerini elden çıkarma zamanı geldi geçiyor. Pazarlığa fırsat vermeyecek şekilde fiyatlandırma yapmaya çalışacağım.


İlk ürün ; Canon AE-1 body + Tokina RMC 35mm 2.8 lens sadece 150 TL

Body bir iki kullanım izi hariç kozmetik bir kusur barındırmıyor. Aldığım zamanda vizörde pozlama değerini gösteren ışık yanmıyor ama pozlamayı doğru yapıyor. Zaten manuel kullanımada imkan verdiği için isteyen o şekilde de kullanabilir.

Lens sıfır kondüsyonda desem yeridir. Piyasada bulma imkanınız nerdeyse "0". Adı yeter tokina bir kere Bizim piyasada duyulmayınca rağbet görmedi ama hakkını fazlasıyla verecektir.




----------------------------------------------------------------



ikinci olarak Porst 55mm 1.4 m42 lensimide satıyorum. lens gerek kozmetik gerekse mekanik aksamında hiçbir sıkıntı görünmüyor. FF uyumlu olup croplu makinalarda da kullanılabilmektedir. Porstun verdiği sonuçlar ve renkler açıkcası benim hoşuma gitti. Elimde hem usm hemde pentax marka aynı açı lenslerden dolayı satma kararı aldım.

Sadece ama sadece 170 TL



*Arkadaşlar lens suan evde daha önce aynı lensten bir tane daha satmıştım fotoğraf ona ait. Fotoğraftakinden daha temiz olduğunu söyleyebilirim.



------------------------------------------------------------------


Üçüncü ürün ; Pallas auto 135mm 2.8 m42 lensimizdir. keskinlik konusunda işin ehli insanların övgüsüne nail olmuş bir lens belki sattıktan sonra üzüleceğim ama maddi durumlar pek iç açıcı değil. Lensin içinde hafiften mantar var diye aldım. Ankarada forumdan Coşku Arşiray bey temizledi bakımını yaptı sağolsun.


Fiyatımız sadece 125 TL




------------------------------------------------------------------


Minolta Rokkor MF 135mm 2.8 MD bayonet sadece 60 TL
Lens kozmetik olarak orta seviyede. Hafif çizikleri var. Diyaframında ve optiklerinde sorun teşkil edebilecek bir kusur görülmüyor.





isteyen olursa md eos adaptör elimde mevcuttur.


-----------------------------------------------------------------

Geldik kelepir ürünlere

Petri 50mm 1.8 m42 lens 35 TL

Lens kondüsyon olarak 10/6 alacak seviyede. Optik ve diyaframsal sorunu yoktur demek isterdim ama bunda da mantar vardı. Yine Coşku Arşiray beyin emin ellerinde bakımı ve temizliği yapıldı ve test edildi.

Kendisinin söylediği cümleyi aynen aktarıyorum. "-ilginç şekilde keskin sonuçlar veriyor bu lens"

Çoşku beye saygılarımı iletiyorum buradan.




-------------------------------------------------------------


En kelepiri ve son ürünümüz ise Auto Revuetar 50mm 2.8 m42 15 TL

Optiklerinde çizikler var manuel lense başlamak için ideal olabilir. Yada iki lens alana hediyemdir :=)





Saygı ve sevgi ile esen kalın.


İbrahim
0542 318 49 95