CanonTURK Foruma Hoş Geldiniz.
Toplam 2 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 2 arasi kadar sonuc gösteriliyor
  1. #1
    MuratDalfidan
    Guest

    Standart Canon 100mm f/2.8 macro USM (gören ''sıfır ürün mü bu?'' diye soruyor. Fiyat: 940TL.

    Merhaba dostlar, neredeyse sıfır sayılabilecek Canon MP E 65 ''i forumdan bir arkadaşa sattım, şimdi de hakikaten sıfır sayılabilecek Canon 100mm f/2.8 macro USM objektifimi satıyorum. Fiyatı 940 TL olarak belirledim. Sadece parasoleyi original değildir, ön arka kapak mevcuttur. Çiziği falan geçtim üzerinde veya içinde toz gören direkt geri göndersin kargoyu kefilim ürüne. Bursa içi elden teslim ilk önceliğim lakin Bursa dışı almak isteyen olursa Sanalpazar.com üzerinden göndermektir tercihim zira ürün alındıktan sonra 3 gün ödeme onayı vermeden ürünü incelesin denesin istiyorum, tekrar belirtiyorum 2. el fiyatına neredeyse sıfır ürün veriyorum, alan arkadaşa şimdiden hayırlı uğurlu olsun güle güle kullansın.

    Not: Ürünü Kafsad nickli İbrahim Çam gördü, ayrıca referans olarak da beni danışabilirsiniz. Ömer Alp Evirgen, Mert Yavuz, Hamit Aykut Çelme, Kadir Kocaarslan, İbrahim Çam.. lütfen beni araştırın ve sorun arkadaşlara.




    Uploaded with ImageShack.us




    Uploaded with ImageShack.us




    Uploaded with ImageShack.us




    Uploaded with ImageShack.us

    Üşenmedim objektifin temizliğini daha iyi müşahade etmeniz için videosunu çektim, e daha ne yapayım yahu https://vimeo.com/59474274

    Objektifi alana kargo benden lakin bunun dışında fiyatta herhangi bir indirim söz konusu değildir, teklifte bulunmayınız saygılar.










    Konu Serhan Seçen tarafından (05.March.2013 Saat 23:01 ) değiştirilmiştir.

  • #2
    MuratDalfidan
    Guest

    Standart

    Ürünü satmaktan vazgeçiyorum arkadaşlar kusura bakmayın.











  • Yetkileriniz

    • Konu Acma Yetkiniz Yok
    • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
    • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
    • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
    •