Amerika New York B&H den sıfır alınmıştır kutusunda tüm aksesuarları ile durmakta resmi USA garantisi bulunmaktadır..

Yanında transcend 32gb sd kart hediye edicem... bu sayede kesintisiz 7 saat boyunca 1080 full hd video çekebiliyorsunuz...

Bu cihazı anlatmaya gerek yok.. Mikrofon kalitesi sayesinde dünyanın en ünlü müzisyenleri bu cihazı kullanmakta...

Fiyat 525 TL


Ödüller kazanan stereo kayıt cihazları üreticisi Zoom yeni Zoom Q3HD Handy video kayıt cihazını tanıttı. Cihaz hem HD video ve hem de (24 bit / 96 kHz) HD ses kayıt özelliğiyle eşsiz bir ürün. Zoom'un yenilenmiş ses teknolojisi ile Full HD 1080p fonksiyonunu bir araya getiren Zoom Q3HD video kamera yeni kullanıcı dostu sembol tabanlı arayüzü ile kullanıcıların son derece çarpıcı video görüntüleri kolay ve rahat şekilde gerçekleştirmelerini sağlıyor.

Zoom Q3HD HD video kamera
Zoom Q3HD dijital video kamera saniyede 30 kare ile Full HD 1080p ve saniyede 30 / 60 kare 720p video kayıt yapabiliyor. Zoom video kameranın yeniden tasarlanan üç farklı diyafram seçeneği her çekimde yeterince ışık elde etmeyi garanti altına alıyor. Zoom'a özgü "Concert Lighting" (Konser Aydınlatması) seçeneği sayesinde konser ortamları gibi koşullar altında normalde başarısız olabilecek çekimlerin berrak ve zengin detaylı video görüntüler halinde kaydedilmesi sağlanıyor.

Kompakt HD dijital video kamera
Çekim sonrasında kullanıcılar Zoom Q3HD video kameranın 16:9 formatlı renkli LCD ekranı ile görüntüleri keyifle izleyebiliyor ve HDMI bağlantı desteği sayesinde video kayıtlarını HDTV'lerde görüntüleyebiliyorlar. Zoom Q3HD dijital video kamera dahil USB 2.0 bağlantısı ile verilerin PC veya Mac ortamına kolaylıkla aktarılmasını sağlıyor.

Zoom Q3HD HD dijital video kamera
Beraberinde gelen 2 GB kapasiteli SD hafıza kartı ile 45 dakika video kaydedebilen Zoom Q3HD video kamera 32 GB bellek kartı desteği sayesinde yaklaşık 7 saate varan bir video kayıt süresi sağlayabiliyor. Cihaz beraberinde HandyShare görüntü düzenleme yazılımı ve iki adet AA tip pil de geliyor.