Tertemiz hiç bir kusuru yok. Çok az kullanılmış tertemiz durumda; Canon EOS 5 Analog (Ayrıca Canon Eos A2E diye de bilinmektedir ve gövdede bu ibare vardır. Amerikada A2E, Avrupada 5 markasıyla satışa sunulmuştur)

İlgilisi zaten bilecektir ama özetlemek gerekirse ; EF lenslerin tümüyle kullanabileceğiniz analog (filmli) makinadır. Makina çok temizdir çünkü çok az kullanılmıştır. Bir sorun olmasın diye bakımdan geçirilmiştir ki alacak arkadaşa %1 ihtimale bile mahçup olmamak adına.

Makinanın kusuru vardır. Vizör lastiğinin ve askısının olmaması (fotoğraftaki kırmızı askı şu anda bulunmamakta) Bunun da küçük bir ayrıntı olduğunu düşünüyorum nadir ve çok kaliteli bu gövde için.

Bu makinayı full frame canon lenslerle yani EF uyumlularla (tabi ki Sigma, Tamron Tokina gibi full frame'i destekleyen canon uyumlu lenslerle de ) kullanıp full frame kalitesiyle fotoğrafları çekebilirsiniz.

Fotoğraf teknolojisinde bir ilk olan göz bebeği'yle odaklama özelliğine sahiptir. Göz bebeğinizi makinaya tanıttığınızda horizontal düzlemdeki 5 odak noktasından hangisine baktığıınızı anlar ve o noktaya odak yapar. Bunu kullanmassanız tabiki manuel odaklama da yapabilirsiniz.Digital'le ilgili olan ama analog (filmli) makinın da keyfini tatmak isteyen arkadaşlar ister 50mm f 1.8 lensini taksın ister 28-135mm gibi bir tak gez lens taksın isterse elinde bulunuyorsa 70-200mm gibi harika bir lensi taksın ve keyifle fotoğraf çeksin. Kısacası Digital Gövde'den tek farkı filmli olması ve crop factorlü değil de EF lenslerle uyumlu olmasıdır. Fiyat 180 TL (Canontürk üyeleri için küçük bir indirim adettindir diye OK



Uploaded with ImageShack.us



Uploaded with ImageShack.us