ibrahim bey;

sizi tanımıyorum... doğrudur. lensin sahibini de buluşana kadar tanımıyordum. dolayısıyla size karsı bir husumetim yok. bahsi gecen buluşmadaki olayları şahit olduğum sekliyle anlattım. Cem in beni buluşmaya götürmesinde ki sebep budur. madem şahit oldum, anlatmak ile mükellefim. size nasıl ticaret yapmanız gerektiğini söyleyemem. en fazla foruma yazdığım gibi "ben" tasvip etmiyorum diyebilirim.

salı günkü buluşmaya gelemem. lütfen bu lafımdan "zamanıma değmez" gibi bir anlam çıkarmayın. hafta içi çalışıyorum ve 1.5 yaşında bir çocuk babasıyım.

zaten buluşmada siz öyle olmadı diyeceksiniz, onlar öyle oldu diyecekler, uzayıp gidecek... ben de kendimi tekrar bu sayfada başka bir şahitlik yazısı yazarken bulacağım.özür dilerim ama; bu işin bu şekilde bir yere varacağını düşünmüyorum.